Jeg skal lige love for at der er sket meget siden sidste update

Jeg skal da lige love for at tiden flyver afsted i øjeblikket. Der er sket en masse men jeg har ikke rigtig fået opdateret jer herinde. Derfor tænkte jeg at jeg i dag ville sætte mig ned og fortælle jer lidt om noget af det. For hold da op hvor har det været en rutsjebane.

Jeg mistede delvist følelsen i højre side af kroppen i slutningen af September måned. Fra bryst og ned. Sådan en fornemmelse af at kroppen sover og ikke helt føles som en del af mig. Og det eneste jeg sådan rigtig kan mærke er at det gør ondt og det hele føles som om det er voldsomt hævet - men det er det ikke. Mine tæer føles konstant som om de er blevet presset ned i et par for små sko og ikke rigtig får blod nok. Og musklen over mit knæ er især slem. Men der er intet at se nogle steder. Har også holdt øje med om jeg skulle blive blå eller noget, men der er bare intet at se. Og jeg havde faktisk denne følelsesløse fornemmelse for et år eller to siden også - bare på mave og lænd. Men lægen kunne ikke fortælle hvad det var og sendte mig hjem med beskeden om at vente og se tiden an. Derfor har jeg ikke været dernede denne gang. Gider ikke få det samme at vide igen.
Det er dog blevet en smule bedre nu, men det føles stadig ikke helt normalt. Mine tæer og min lårmuskel er stadig det der er værst. Og så mister jeg ret ofte balancen fordi jeg ikke helt har styr på det skide ben. *Haha* Det må se temmeligt sjovt ud når jeg går rundt - hvilket til tider også er noget af en udfordring. Men hvis det ikke er blevet bedre weekenden over, så bliver jeg simpelthen nødt til at tage til lægen. Også selvom de sikkert bare vil sende mig hjem med samme besked som sidste gang. Men nu ser vi. Ville bare ønske at min følelse i fod og tæer ville komme tilbage.

Jeg har også langt om længe fået købt de sidste par ting som jeg havde på min "Need-To-Buy"-liste. Burde dog også finde et par bukser, men det er bare så fandens dyrt. Så det tror jeg at jeg bliver nødt til at vente med. Så nu må jeg hellere give mit Visa-kort en pause. ;) Skal selvfølgelig købe mad osv resten af måneden, men derudover skal jeg helst prøve at holde mig fra fristelserne fra nu af.

Og så har jeg også endelig fået skrevet de sidste detaljer ned på min lange liste til Julekalenderen her på bloggen. De sidste ting er så småt ved at ankomme med posten så nu er jeg sådan set klar til at komme igang med det jeg skal have lavet. Jeg kan ikke huske om jeg har nævnt det før, men Julekalenderen i år bliver udelukkende DIY-indlæg (Stort set - det sidste indlæg er ikke). Så der er en del arbejde der skal laves i forbindelse med de indlæg, men jeg glæder mig. Håber det bliver rigtig godt og at I kommer til at tage godt imod det.

Der er også sket et par ting i familien, som jeg ikke rigtig vil komme nærmere ind på, men det har i den grad også påvirket humøret en del. Dog håber jeg på det bedste og at retfærdigheden alligevel vinder. Herhjemme sker der også en del. Både godt og skidt. Det gode regner jeg med at fortælle om her på bloggen når det bliver aktuelt og det dårlige vil jeg egentlig helst bare gemme væk og glemme alt om. Men det bliver nok ikke helt muligt. Men forhåbentlig kan noget af det gode opveje det.

*Dyb indånding* Skal vist til at skrive disse update indlæg noget oftere, så det ikke ender med at blive så lang en smørre hver gang. :D Men jeg håber at I har overlevet det og stadig hænger ved. Jeg vil slutte af for i aften og smide mig over i min skønne stol og læse lidt. Ville egentlig gerne se nogle flere afsnit af "Penny Dreadful", men tror jeg venter til i morgen - en serie jeg varmt kan anbefale btw.

4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)