Julen har i den grad fået skubbet Efteråret i baggrunden nu

Jeg går stadig og klamrer mig til de sidste tegn på Efteråret, men jeg skal da lige love for at Julen har fået overtaget det hele nu. Butikkerne har intet der har med Efteråret at gøre længere og.. tja.. Det er nu lidt sørgeligt hvis I spørger mig. Og hvor er det trist at se smukke græskar bliver kasseret i store mængder lige pt. Især disse flødefarvet græskar. Hvorfor så jeg ikke dem da jeg var nede og købe nogen i starten af Oktober?? Hold da op hvor er de bare perfekte! Og har en god størrelse. Øv.. Jeg må hellere holde øje med dem næste år.

Men som sagt så har Julen for alvor fået overtaget det hele. Og jeg må da også indrømme at det smitter lidt af på mig. Jeg ville egentlig ikke bukke under for det allerede, men må nok erkende at jeg allerede nu er begyndt at gøre hjemmet klar. Har jeg faktisk gjort i et stykke tid nu. Også selvom det er en smule af gangen. Jeg overvejer også at skifte design på bloggen, men det er måske en smule for tidligt endnu. Jeg tror nemlig at jeg er blevet færdig med det og er tilfreds med resultatet. Og jeg er også begyndt på mine DIY-projekter til Julekalenderen igen. Så dem er jeg spændt på at afsløre for jer. Mangler ikke så mange længere for at have alt klar til mine 24 Julekalender indlæg.

Det er virkelig også begyndt at være svært ikke at gå 100% i Jule-mode når de sender Jule film på flimmerkassen hver aften. Og ja.. Selvom det er de der sukkersøde B-film, så er de nu alligevel hyggelige at have kørende i baggrunden imens man roder med noget kreativt eller sidder og læser en bog. Og inden vi når at se os om, så er vi i December og så panikker jeg over at jeg ikke har fået købt alle Julegaver. Så det er måske alligevel ikke helt så skidt at jeg starter op med at "Jule" den en smule nu her. Jeg mangler sådan set bare nogle ønskelister så jeg kan komme igang med Julegaverne. Håber lidt at kunne finde nogle af dem på "Black Friday". Kunne være så lækkert.

Men ja.. Julen banker på døren og jeg må hellere lukke den helt ind. ;)

2 kommentarer:

 1. Ønskesedler.... jamen så må jeg da hellere få skrevet en til dig :) *haha*

  Ej spøg til side... ja julen er nær - det må vi nok bare erkende.

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* <3
   Ja det må vi. :D Men det er nu også hyggeligt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)