Sløv start på dagen men nu er jeg klar til weekenden

I dag har jeg haft utroligt svært ved at komme igang. Jeg mistænker min nedtur her den anden dag at være årsagen til mit lave energiniveau og sløve motivation. Men jeg fik dog alligevel kæmpet mig igennem en smule rengøring og et langt bad efterfulgt af en tur ned efter noget aftensmad til weekenden. Nu kan jeg læne mig tilbage og nyde nogle afslappet dage.

Jeg har også planer om at jeg lige vil ordne de sidste detaljer i mit design til bloggen i Julen. Der er lige et par ting jeg gerne vil prøve af og se om de fungerer. Og så vare det ikke længe før det kommer op. Glæder mig lidt til at have et lidt mere detaljeret design på bloggen igen. Overvejede også om jeg skulle have noget animation ind over, men det tror jeg at jeg dropper. Jeg vil stadig gerne have det lidt simpelt, såå.. ja. Jeg er spændt på at vise jer det.

Men ellers er planen for weekenden bare ren afslapning. Måske skal jeg hygge med et par film, men ellers er planen at jeg skal læse. Jeg er langt om længe nået til endnu en Nora Roberts bog, og jeg har virkelig glædet mig til denne. Har kun set rosende ord om den, så det lover godt.

Jeg har lige færdiggjort "Oprindelse" af Dan Brown. Endnu en bog i Robert Langdon serien. Jeg troede faktisk den var slut, men sådan skulle det åbenbart ikke være. Og Robert bliver igen viklet ind i et mysterium der kan være til fare for Verden, og han er den eneste der kan løse den indviklede gåde.

Hovedtemaet er "Hvor kommer vi fra? Hvor er vi på vej hen?". Det er altså en bog der har et meget religiøst præ og det var jeg lidt nervøs for i starten. Jeg interesserer mig ikke for Kristendommen og synes faktisk den er en smule kedelig - især at læse om i en krimi. Men bogen er skrevet på en måde som alligevel formåede at holde min interesse i live. Og med en god blanding af farer, drama og flugt så endte den faktisk med at være ret spændende alligevel. Og svaret på de to spørgsmål var ... tja jeg var ikke overrasket. Det er hvad jeg havde forventet og det ødelagde slutningen en smule for mig. Men jeg ville ikke have været foruden denne bog alligevel. Jeg er ret glad for den serie - også selvom denne bog ikke var min favorit. Så den var alle pengene værd.

Nå.. Jeg vil lave mig en kop varm kakao, hoppe i noget afslappende tøj, begrave mig under et tæppe og nyde resten af aftenen i min elskede lænestol. Ha' en fortsat god dag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)