Kalenderen fyldes med aftaler og der Jule-hygges

Min kalender begynder langsomt at blive fyldt op for December måned. Det er rart men så sandelig også noget der gør mig en smule nervøs. Rart fordi der i blandt de mange aftaler er ting jeg virkelig ser frem til. Nervøs fordi jeg ved at det nok bliver for meget for min introvert side. Jeg bliver allerede udkørt bare at kigge min kalender igennem. Derfor er det også vigtigt at jeg holder en masse dage fri for aftaler så jeg har mulighed for at lade op igen. Jeg ved min krop og psyke kommer til at straffe mig, men jeg vil gerne have noget ud af December måned. Aftaler der vil skubbe gang i Jule-humøret. Aftaler der vil sætte den rette Jule-stemning måneden igennem.

Jeg har været henne og være lidt kreativ i dag. Noget der skal bruges her i weekenden. En weekend der bliver tæt pakket med aftaler. Regner med at tage en masse billeder så der bliver til lidt indlæg. Og ja jeg ved godt at December bliver en travl måned på bloggen - for udover Julekalenderen, så vil der jo også løbende komme andre indlæg. Så nogle dage kommer der nok mellem 2-3 indlæg. Det håber jeg at I er friske på. Under alle omstændigheder, så bliver der Julet godt og grundigt igennem herinde, så jeg håber I kigger forbi.

Men inden da skal der lades godt op de næste par dage. Skal lige have gjort rent i morgen og have et møde overstået på Torsdag - men derudover skal der virkelig slappes af. Jeg skal være klar til nogle rigtig hyggelig dage. Og så ser jeg frem til at mine bestillinger fra Black Friday og sidste weekend begynder at ankomme. Så kan jeg nemlig få pakket Julegaver ind og være helt done med det også. Hvor er det dog en rar følelse. Ingen Jule-stress i år. Ahhhh!

Nå... Jeg vil guffe min Jule-bolle i mig og få drukket min te inden den bliver kold. ;) Vi skrives ved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)