Lidt nye krystaller og sten til samlingen

Hver gang jeg er nede i byen - nærmere nede og hente pakke i boghandleren - så smutter jeg altid ind forbi Det Blå Hus. De er min lokale krystal- og sten pusher. De forhandler også andre produkter, te osv, så det er altid en fornøjelse at besøge dem. Elsker deres forretning. Og i dag var jeg på udkig efter en bestemt krystal. Nemlig en Selenit.

Desværre havde de ikke den størrelse jeg var på udkig efter i den rå udgave, men valgte alligevel at købe en lille stav med hjem. Derudover så forelskede jeg mig i en af deres mini Quartz Geoder. Jeg har allerede en større version herhjemme i en halv udgave, men den lille her måtte bare med mig hjem. Og så solgte de den hel! Slet ikke dårligt.

På vej ud af krystal-rummet faldt mit blik dog på endnu en sten. Denne er ikke naturskabt, men... jeg måtte bare have den med hjem. Det er den sorte sten som I kan se på billedet. Det er en Silicium Carbid sten og er som sagt menneskeskabt, men hold da op hvor er den altså bare smuk! Ja den er sort, men når lyset rammer den, så skinner den op i alle regnbuens farver.

Så ja.. Jeg endte med at komme hjem med lidt mere end planlagt, men jeg fortryder intet. :D


3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, og dejligt at hører at du interesserer dig for det alternative, hvis du har lyst kunne du kigge forbi på https://krystal-healerhuset.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :) Har lige været inde og kigge og hold da op hvor har I mange lækre ting. <3

   Slet
  2. Tusinde tak, du er meget velkommen, altid, du kan også like os på www.facebook.com/krystaloghealerhuset

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)