#BlogXMas - DIY: De sidste dekorationer til Julebordet i aften

Jeg elsker at pynte op og dekorere en masse ting i helligdagene og Julen er ingen undtagelse. Også når det kommer til Julebordet. Jeg synes personligt at det giver lidt ekstra hygge og stemning når man sidder ved et fuldt opdækket bord Juleaften. Og det må gerne være med en masse lys, pynt og bare... en masse Jul! Så jeg har været henne og være lidt kreativ, og i dag vil jeg vise hvordan jeg ville lave bordpynten til midt på bordet hvis jeg skulle være vært Juleaften.

Kronen på værket eller hjertet af min borddekoration er en vase med grene og ornamenter. Til den har jeg brugt grene, hvid maling og pensel, hvide strandsten, en lyskæde og en masse prismer.

Jeg malede mine grene med en tør pensel og hvid maling for at give et lidt mere råd look. Grene skal altså ikke dækkes 100%. Der må gerne skinne noget at træet igennem. Prismer, lyskæde og sten bliver smidt i vasen og når grene er tørre så bliver de også stukket derned. Jeg havde et par kogler jeg også ville tilføje, men de kunne ikke være i vasen sammen med grenene. Derfor fandt jeg endnu en vase frem og smed lidt prismer og sten sammen med koglerne i den og det blev så endnu en lille dekoration til bordet.

Så skulle de sidste detaljer bare tilføjes. I indlægget hvor jeg har vist hvordan jeg har valgt at dekorere mine julekugler kan I se at der også er prismer på grenene og selvfølgelig mine julekugler. Man kan selvfølgelig tilføje noget mere, men jeg kan godt lide det simple. Og så er det jo selvfølgelig op til en selv hvilke farver man bruger. Men kan man få det til at matche den stil man har, så er det bare endnu mere oplagt at gøre det.

Min julebords dekoration er nu værdig og det er blevet tid til at stille det fint op på bordet. Jeg har her valgt at bruge de stearinlys som jeg også har valgt at dekorere. Da de er fake lys så kan man sætte dem tæt op af dekorationerne uden at være bange for at antænde noget. Og man kan have dem stående tændt hele aftenen. De giver også et super hyggeligt lys, så kan man dæmpe alt andet belysning i rummet, så kunne det komme til at se skide godt ud. Måske kun have et par lamper stående tændt, samt en eventuel lyskæde på juletræet (Hvis det står i samme rum selvfølgelig) og så lyset i denne borddekoration ... åhhh kan lige forestille mig hvor smukt det kunne komme til at se ud.

Nå, men her ser I altså billederne af mit færdige resultat. ;)

Det var det sidste DIY-indlæg for denne gang. I morgen regner jeg med at vise hvad jeg har fået i julegaver i aften. Det er Juleaften i aften! Kan næsten ikke tro at det allerede er nu. Tiden er gået så stærkt. Men jeg håber at I får en fantastisk dag og aften og at I har nydt mine 24 DIY-indlæg denne Jul. Jeg har i hvert fald haft det sjovt.

God Jul alle sammen!

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

4 kommentarer:

 1. Glædelig jul Anne Mette og smukke dekorationer du har lavet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Tina. :) Og glædeligt forsinket Jul til dig også. :D

   Slet
 2. Woaw😱 er helt vild med alle dine dekorationer og DIYs😍

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)