#BlogXMas: Min Juleaften og Julegaverne

Så blev det sku Juleaften - eller.. det var det i går. Er jeg den eneste der synes den kom for hurtigt? Det er nok fordi jeg ligger syg i disse dage, at jeg synes den godt kunne have ventet lidt med at komme. For jeg har ikke rigtig kunne nyde den så meget som jeg gerne ville. Jeg er blevet ramt at en grum influenza og har også fanget mig en ret så klistret og belastende forkølelse oveni. Så jeg er ved at miste stemmen, kan ikke trække vejret ordentligt, har voldsomme smerter og så er jeg bare sat til i snot fra top til tå. *Suk* Pænt belastende. Jeg har ikke rigtig kunne smage Julemaden, men nydes skulle den alligevel - også selvom jeg ikke rigtig kunne holde til at spise ret meget.

Jeg holdt Jul sammen med mine forældre, så vi var kun tre Juleaften. Sådan har det været de sidste mange år, så ikke nogen voldsom forandring der. Derfor har vi kunne hygge os alligevel. Vi var også ret hurtigt færdige med maden og gaverne, så jeg var ikke alt for sent hjemme hellere. Passer mig fint, da jeg jo ikke har det skide godt i disse dage. Men det er sku lidt øv at sygdommen skal fylde så meget. Den kunne jeg virkelig godt have undværet. Håber bare den går hurtigt over denne gang. Magter ikke at slås med den i flere måneder som sidste gang da jeg var hårdt ramt.

Jeg har fået rester med hjem af både aftensmaden og dessert, så jeg kan bare hygge i afslappet tøj i morgen og koncentrere mig om at blive rask. Og fik også en voldsom stor pose slik med hjem. Havde sagt en lille smule, men min far gik lidt amok. Har nok slik til de næste par måneder nu. Damn! Men jeg klager ikke. Har også lidt ondt af mig selv så det passer mig meget fint med lidt sødt til ganen.

Jeg fik selvfølgelig også et par gaver, og dem kan I se her:

Af de gamle fik jeg et gavekort til Matas og det passer mig perfekt lige pt. Har kig på nogle ting jeg skal have købt, så det er fantastisk. Så det skal de have mange tak for. Og af min søster og hendes kæreste fik jeg to bøger som jeg har ønsket mig. Bøger er seriøst fantastisk at få. Især når man er en gal læsehest. :P Nu er der kun tre bøger jeg bare have købt mig. Eller ønske mig i fødselsdagsgave. De skal også have mange mange mange tak. :D Og sidst men ikke mindst, så var Mette så sød at sende mig noget i år også. Jeg havde mine idéer til hvad det kunne være, og jeg havde ret. Et fint billede af lille Silas! Åhhh det skal så meget op og hænge når jeg finder en passende ramme til det. :D

Så det var en helt okay høst i år. Vi havde ikke noget stort budget at gå ud fra i vores familie, så derfor er det ikke blevet til mere. Vi plejer jo også at købe ting selv når vi står og mangler, såå... det er sku lidt svært at blive ved med at finde på noget at ønske sig. :)

Jeg har også valgt at bestille mig selv en Julegave i år. Det var egentlig ikke meningen, men.. jeg blev simpelthen nødt til det. Den blev først bestilt i dag, så der går nok lige et par uger inden den når frem. Jeg har nemlig ikke haft en Vinterjakke i... puha.. Mange år. Og jeg er efterhånden ved at være træt af ikke at kunne holde varmen om Vinteren, sååå.. måtte bide i det sure æble og bestille en hjem. Fandt godt nok en ret billigt, men den var lige i en størrelse for lille, så jeg måtte købe den der var dobbelt så dyr i et par størrelser for stor. De havde den ikke i min størrelse. Men hellere for stor end for lille, right? Så jeg er ret spændt på hvordan den passer når den når frem.

Nå, men jeg vil smutte for i dag. Håber I har haft en fantastisk Juleaften og at I får hygget i de næste par dage. Her står den på en masse te, ynk, trøstespisning og putning med Prinsen. ;) God Jul!

Julekalenderen tidligere:
2013 | 2014 | 2015 | 2016

5 kommentarer:

 1. Hej Smukke..

  Lyder til at det blev en okay aften, selv om du er fuld af sygdom.
  Og super dejlige gaver <3

  Håber du snart får det bedre og finder lidt julefred, de næste par dage.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var helt okay.
   Har ikke fået det bedre endnu. Desværre. Og sover helt utroligt dårligt om natten så jeg har det elendigt. /: Vil bare gerne være rask nu!

   Slet
 2. Velbekomme <3

  Selvfølgelig skulle moster da ikke snydes for et billede af guldklumpen <3 (ja jeg må godt være stolt af så skøn en dreng).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa. :D Og det har fået en fin plads på billedvæggen. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)