#BlogXMas - DIY: Giv dine vinflasker en Julet makeover

Jeg er ikke den store vindrikker, men vil virkelig gerne blive bedre til det. Rødvin er stadig lidt af en pille at sluge, men hvidvin er jeg blevet bedre til. Eller "vænnet mig til" er det nok nærmere. Men det går bedre og bedre smagsløgsmæssigt jo mere jeg prøver. Og nu hvor det kun er mig, så er en stor flaske vin altså lidt overdrevet - derfor køber jeg disse små flasker vin. Jo de er måske lidt dyrere i længden, men.. det passer bare meget bedre til mit forbrug.

Og nu hvor det er Jul, så skal der selvfølgelig også gøres lidt ud af de flasker så de passer ind i indretningen og bordopdækningen. Og det er hvad jeg vil gennemgå i denne DIY i dag. :)

Man skal faktisk ikke bruge ret meget til at lave disse dekorationer. Jeg har brugt hvid maling (Man kan selvfølgelig bruge andre farver alt efter hvad man vil male på sine flasker), en bladranke med bær på, andre løse falske bær og voks og stempel (Det besluttede jeg mig for da jeg allerede var gået igang, så derfor ser I det ikke på dette billede).

Flaskerne får et par lag hvid maling, så det dækker nogenlunde. Det behøver ikke være perfekt, men to lag burde være nok. Det kan godt være at rødvinsflasker skal have tre, men det er en smagssag.

Og så var det at jeg besluttede mig for at lave nogle voks-mærkater til flaskerne. Røde til rødvinen og hvide til hvidvin. Jeg lavede dem på bagepapir så de var til at tage af igen og limes på flaskerne.

Bladranken klippes i mindre stykker og der laves en krans til hver flaske. Et par røde bær tilføjes dem til rødvinen og et par hvide til hvidvinen. Nu skulle der ikke længere være tvivl om hvilken flaske der er med hvad.

Kransene påføres og så har man straks nogle rigtig fine vinflasker. Og disse sidder ikke fast, så man kan altid gemme dem til året efter. I kan selvfølgelig selv bestemme hvad I dekorerer flaskerne med. Jeg har valgt at køre det meget simpelt og egentlig også ret Skandinavisk. Men I kan finde rigtig mange fine idéer på google ved at søge på "Wine Bottle Christmas Decor". Så er det bare med at få dekoreret sine flasker så det passer ind i sin egen stil.


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)