Jeg er blevet nomineret til en DIY AWARD!

For noget tid siden fik jeg en mail fra en fra sparpedia.dk hvori personen skrev at hun gerne ville nominere mig til deres DIY Award. Jeg blev simpelthen så glad for det er jo ikke en DIY blog jeg har, men har alligevel en del af det under mine kategorier. Så jeg ventede spændt på at komme med på listen. Det tog dog en uge, så de andre har fået et stort forspring. Men man kan jo lige så godt prøve alligevel, ik? ;) Så jeg vil gerne bede jer smutte ind og stemme på mig, hvis I mener at jeg fortjener jeres stemme. Det ville varme så meget. Tryk på billedet herunder eller ude i sidemenuen og find mig derinde. :D Mange tak!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)