En lille hyggelig Jule Tag

Så er vi gået ind i den sidste Jule-uge, og jeg synes nu det var på tide at have en lille Jule-tag på bloggen. Nu er min Julekalender jo udelukkende DIYs så der har ikke rigtig været planlagt andet Julet på bloggen, så jeg tænkte at det ville være hyggeligt med en Tag igen i år. Så den får I altså her. I skal være velkommen til selv at bruge den på jeres egen blog. Den er en blanding af flere forskellige.

1: Har du en favorit Julefilm? (Hvis ja - hvilken) - Puha.. I år har jeg langt om længe fået set en masse Julefilm takket være de forskellige kanalers programmer, såå.. Det er faktisk ret svært at vælge. Jeg kunne selvfølgelig vælge en klassiker som "Alene Hjemme", men hvis jeg skal vælge en jeg så for første gang i år så må det nok være ..... *tænker* ..... "Merry Kissmas". En sød film. Men der er simpelthen så mange og jeg har fældet alt for mange tårer her i December. De Julefilm knuser mit hjerte flere gange om dagen. Ved ikke hvorfor jeg piner mig selv sådan. *Hehe*

2: Har du nogensinde haft en hvid Jul? - Det er virkelig mange år siden at der har været meget sne Juleaften, men der har da været en jul indenfor de sidste 10 år hvor vi har haft en smule. ikke meget, men der var da lidt. Min søster og jeg var endda ude og gå den aften. Og det er efterhånden en del år siden jeg har holdt Jul med hende, så det er desværre også ret længe siden vi har haft en hvid Jul. Jeg savner det. Meget. For det er simpelthen så hyggeligt lige at gå en tur i sneen efter aftensmaden er blevet nydt og der skal gøres plads til desserten.

3: Er du i god tid med dine Julegaver eller køber du dem i sidste øjeblik? - Jeg har forsøgt at være i god tid de sidste par år, og i år fik jeg faktisk købt dem alle inden December måned. Der var dog et par stykker af dem der først ankom i December, men de var alle købt inden. Jeg har dog alligevel været ude og købe Julegaver i denne måned også, men det er fordi jeg har skulle hjælpe andre med at købe nogen. Min søster skulle lige have hjælp og min far (så min mor ikke opdagede hvad han købte). Min fars er ikke ankommet endnu, og er faktisk heller ikke blevet sendt endnu, så er en smule nervøs for om de når at komme. Sådan er det når folk er sent ude. :P

4: Hvis du kunne stå under en mistelten sammen med en, hvem skulle det så være? - Well.. jeg har ikke noget crush på nogen i øjeblikket - har jeg ikke haft i over 10 år, såå.. jeg ved det faktisk ikke. Men det ville da ikke være dårligt hvis det var noget der var godt for øjnene og gerne en der kunne finde ud af det der kysseri. Det er satme sjældent man støder på en der ikke er enten en sugekop eller har utroligt meget mundvand. Føj! Ellers tak da.

5: Har du en bestemt favorit Julesang du lytter meget til i år? - Jeg har et par klassikere jeg lytter meget til selv efter mange år, men jeg har været henne og støvsuge Spotify for nye Julesange, og der er jeg faktisk faldet over "Santa's Coming For Us" af Sia. Den har kørt på repeat et par gange - eller mange - her i December.

6: Hvornår pynter I Juletræ og hvem står gerne for det? - Mit eget herhjemme er som regel altid pyntet da det bare bliver båret ned i kælderen når Julen er forbi, men i år valgte jeg alligevel at pynte det lidt om. Det gjorde jeg allerede i November. Yup, jeg er en af dem der er meget tidligt på den. Træet hjemme hos de gamle bliver gerne pyntet omkring 1. Advent. De har langt om længe valgt at få et falsk træ, så det kan stå fremme hele December måned. Og jeg har de sidste ... bum bum bum ... 5-6 år fået lov til at bestemme det meste - dog vælger min mor farverne - men i år fik jeg 100% frie tøjler. Så jeg fik dem overtalt til sølv og hvid - altså frost tema som herhjemme -
og så gik jeg ellers bare i krig med at pynte deres træ. Synes selv det er blevet rigtig fint, og I kan se en lille kort video af det her.

7: Er jeres Juletræ ægte grantræ eller et falskt? - Som jeg nævnte det lige før så er det nu et falskt træ. Jeg savner selvfølgelig den skønne duft af gran, men det kan bare ikke tåle at stå særligt længe i en stue med brændeovn, såå... jeg foretrækker det ægte træ, men det er mest praktisk og billigst med det falske. Og man kan jo godt få falske Juletræer der ser overraskende ægte ud nu, såå.. kan man leve med at mangle duften af gran, så kan et falsk træ jo være helt fantastisk.

8: Hvad er der på toppen af jeres Juletræ? - Jeg har aldrig haft en stjerne til mit eget, men i år fandt jeg langt om længe en lille en der passer perfekt til det. Så svaret må blive en stjerne her. Og det gælder også på træet hos de gamle.

9: Hvis du kunne være med i en Julefilm, hvilken skulle det så være? - Av.. Se det er igen en umulig ting at svare på. Men det måtte da gerne være en af dem hvor man finder den perfekte partner, bor et sted hvor der er sne, der hygges med venner og familie og man bare går all-in på Julen. Det ville ikke være helt dårligt. Måske jeg kunne få lov til at opleve ægte kærlighed én gang for alle?

10: Er du til de hvide eller de farvede Julelys? - Helt klart de hvide. Jo de farvede kan også være flotte, hvis det er den stil man holder sig til (Det er meget Amerikansk), men jeg er helt klart til de hvide. Så man kan tilføje farver vha. det pynt man vælger at pynte træet med eller de rum man vælger at bruge Julelys.

11: Får du advents gaver og/eller har du en eller flere Julekalendere? - Jeg har faktisk ingen af delene i år. Havde håbet på at jeg kunne finde en Julekalender eller to, men synes simpelthen de er blevet så svimlende dyre, så der har simpelthen ikke været råd til det. Det samme gælder advents gaver. Jeg har ellers haft købt til min søster de sidste par år og hun hoppede med på bølgen sidste år, men i år er det ikke blevet til noget. Jeg overlever skam også, men jeg kunne godt have tænkt mig at have fundet en Julekalender. Måske jeg er heldig næste år.

12: Kører du en bestemt stil til Jul? (Pynt og indretningsmæssigt) - I har allerede set en del til min stil her på bloggen og også de sidste par år. Jeg kører den meget neutrale og Skandinaviske stil. Jordfarver, frosttema og masser af glitter, natur-ting og Julelys. Elsker det!

13: Hvad kommer på Julebordet Juleaften? - Jeg er ikke 100% sikker, men jeg håber virkelig på at vi i år skal have kalkun. Det er så meget Jul for mig. Jeg får det ikke rigtig resten af året, så når det er Jul, så vil jeg helst have kalkun. Og til den skal der selvfølgelig det hele til - hvide og brune kartofler, en skøn sovs, ribsgele, falske kartofler, rødkål osv osv osv... Uhm.. Nu kan det næsten ikke blive Søndag hurtigt nok. Glæder mig meget til maden!

14: Hvis du var en af Julemandens hjælpere, hvad ville så være din post? - Tror det ville være indpakning af Julegaver. Jeg elsker at være kreativ med indpakningen og jo mere jeg kan pynte dem jo bedre. Så jeg tror helt klart det ville være den post jeg ville blive sat på.

15: Hvis du kunne få ét ønske opfyldt til Jul, hvad skulle det så være? - At min søster kom og holdt Jul sammen med mig. Vi har ikke fejret Julen sammen i mange år efterhånden og det ødelægger faktisk stemningen en del for mig. Det er ikke rigtig Jul uden hende. Jeg nyder den ikke rigtig på samme måde som da vi kunne fejre den sammen. Så hvis jeg kunne få ét ønske opfyldt, så ville det helt klart være at hun kom hjem.

2 kommentarer:

  1. Jeg hvor er det et fint tag, og fine svar :D Det snupperjeg lige til bloggen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal du være mere end velkommen til søde ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)