#BlogXMas - DIY: Lav dine egne Juletræs ornamenter og guirlander

Jeg er en af de typer som elsker hjemmelavet Julepynt. Ikke at jeg ikke elsker de ting jeg har købt, men der er bare lidt mere personlighed og sjæl i det man selv laver. Så hvorfor ikke lave noget hjemmelavet pynt til Juletræet? Jeg har selv lidt hjemmelavet ting på mit træ, og har flere gange overvejet at lave noget mere, men det er bare så fyldt nu at der næsten ikke kan være mere på. Men derfor vil jeg alligevel vise jer et par fine måder at lave sit eget hjemmelavede Julepynt på. Har valgt nogle simple ting så alle kan være med. Selv børn kan være med til at lave noget af dette.

Jeg har brugt farvet papir, saks, lim, blyant, snor og cernit til det jeg vil vise frem i dag. Der skal som sagt ikke så meget til og det er selvfølgelig op til den enkelte hvilke farver osv man vil bruge. Så det er bare frem med hobby-sagerne og komme igang med at klippe og klistre.

Guirlander er altid fine på Juletræet og her er mulighederne mange for hvad man putter på dem. Jeg har valgt lidt forskellige flag og en falsk lyskæde. Flagene kan man selvfølgelig lave i de farver man vil så det passer til det tema man har, og den falske lyskæde ligeså. Lav eventuelt en skabelon så går det lidt hurtigere. Og lig papiret dobbelt så du har noget at folde om snoren, så det er nemmere at lime sammen og få til at blive siddende på selve snoren.

Med cernitten har jeg lavet lidt forskellige ornamenter. Her er det igen kreativiteten der er jeres eneste grænse. Det er her alle kan være med til at sætte deres personlige præg på træet. Jeg synes personligt det er en super fed måde at samle familien på. Jeg har ikke lavet så mange, men det var mere for at vise at det kan gøres super kreativt men også meget simpelt og stadig se godt ud.

And that's it! Her ser I mit pynt på et lidt for lille træ (Det ville have set meget bedre ud på et større) og jo mere jo bedre hvis I spørger mig. :) Så sæt gerne en hel aften eller en weekend af på at sidde og hygge med hinanden og jeres kreativitet.


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

2 kommentarer:

 1. De er bare SÅ søde dine gingerbread figure. Super god idé at lave dem til julepynt af cerrenit! <3.

  SvarSlet
  Svar
  1. Din kommentar var røget i spam-mappen, men jeg har nu rykket den herind. ;)
   Mange tak. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)