"World of Wizardry"-boxen fra GeekGear - December 2017

Årets sidste "Harry Potter" GeekGear-box er nu ankommet og i dag har jeg tænkt mig at gennemgå den her på bloggen. Jeg ved ikke hvor længe jeg bliver ved med at købe denne box, men fra Januar kommer de med en større box, nyt indhold og større værdi af indholdet, såå.. jeg tror jeg ser tiden an. Den næste box SKAL jeg i hvert fald have med efter den teaser de har givet. Og der er også en ting i denne måneds box, som er en del af noget der også kommer efterfølgende. Ved ikke om det kun er op til Jul den vil blive "bygget videre på", men det må jeg jo se i de kommende måneder.

Men lad os få kigget lidt på indholdet af denne måneds box.


"World of Wizardry"- boxen indeholder denne måned:

House Item T-shirt
Bowtruckle Print
Luna Necklace
Cookbook Binder + Three Recipes
3D Bookmark
Ron's Wand

Månedens T-shirt er hus-relateret, og jeg ville så gerne elske den, men.. den gule farve hører altså ikke til hos Slytherin! Jeg er træt af at de hvide/grå farver i det "hus" bliver gult hver gang der bliver lavet noget hus-relateret. *Suk* Det passer altså ikke ind i deres farver. Så jeg er lidt ked af denne T-shirt. En smule gult havde været okay, men der er MEGET gult i denne. Det er virkelig en stor skam. De andre designs man kunne få passer perfekt ind i deres farver, men.. argh! Dette kan virkelig irritere mig. Det kunne have været så fed en T-shirt.

Vores print denne gang er igen en side fra Newt Scamanders notesbog over de magiske væsner. Denne gang er det af den søde lille bowtruckle. Jer der har set filmen genkender den nok, da det er sådan et væsen News har som sit personlige ... "kæledyr"?! Lille Picket. Den er simpelthen så sød.

Der gemte sig også en lille æske med en halskæde i i denne måneds box. Jeg er personligt ikke kæmpe fan af Luna, men det er en sjov ting at have i sin samling. Vedhænget forestiller hendes spectrespecs. Jeg er dog glad for at det ikke er selve brillerne man har fået, for det ville være lidt for voldsomt når nu jeg ikke er så begejstret for hendes karakter. Men denne halskæde er nu fin nok.

Den ting som fremover vil "vokse" er denne kodebog vi har fået med. Der er tre forskellige opskrifter i den og det er åbenbart dem der kommer flere af. Og om de kun kommer op til Jul ved jeg ikke, men håber de kommer løbende igennem det næste år. En virkelig sjov ting at have stående i køkkenet og jeg skal helt sikkert prøve at lave nogle af de ting der er i. Hvis altså jeg kan finde de ingredienser jeg skal bruge. Der er jo meget af der vi slet ikke har her i Danmark. Men så må man være kreativ med nogle andre ting.

Vi har også fået et 3D bogmærke med, og jeg troede faktisk at det var fra shoppen MyBookMark, men det er det desværre ikke. Ikke at dette bogmærke er dårligt, men jeg havde faktisk håbet det var fra dem. Men det er nu et fint et af slagsen. Jeg har faktisk planer om at genlæse Harry Potter bøgerne i år, så det skal helt sikkert tages i brug i forbindelse med det.

Sidst men ikke mindst så har vi også fået en tryllestav med denne gang. Det er Ron's stav, som jeg faktisk har i forvejen, så jeg tror min egen går videre til min søster. Der er ikke nogen grund til at have to af den samme. Denne er dog mere naturtro i farverne, og en smule tyndere, hvilket jeg foretrækker. Havde lidt håbet på en helt anden og "aldrig-set-før"-stav, men denne er nu okay.

Det var indholdet af denne måneds box og den var faktisk gangske okay. Der er selvfølgelig et par ting der irriterer mig, men det er ikke noget der som sådan påvirker det overordnet indtryk. Nu glæder jeg mig bare helt ekstremt til at se det nye design de vil lave på boxen, og hvad der er skyld i at de næste gang gør den større. OG! Ej at forglemme det hint vi har fået. Der er nemlig hele TRE hus-relaterede ting med i Januar. Spørg lige om jeg glæder mig! :D SLYTHERIN FOR THE WIN!

Indtil da har Cosmo fået lov til at overtage den tomme box. *Haha* Dette gør han hver gang. Kasser er bare skabt til ham - hvis man spørger ham i hvert fald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)