Månedens Favoritter - December 2017

December er snart ovre og vi går ind i et nyt år. Jeg er på ingen måde klar, men jeg må bare få det bedste ud af det. Men det betyder altså også at det er på tide at kigge lidt på månedens favoritter. Jeg har ligget syg det meste af tiden, og har selvfølgelig ligget med influenza og en slem forkølelse igennem alle Juledagene, men derfor har der alligevel været tid og plads til at nyde lidt ting denne måned. Og dem kan I se på billederne.

Jeg er blevet så forbandet glad for min hjemmelavede (TV)-kamin og jeg har planer om at lade den være oppe hele året rundt nu. Jeg kan jo dekorere den alt efter årstiden og så giver det altså bare en helveds masse hygge til stuen. Jeg er stor fan!

Fordi der har været så meget sygdom, så har der også været brug for at drikke en masse varmt. Det er derfor blevet til en masse kopper varm kakao med candy cane i. Mums! Det smager altså ret godt. Og jeg har også fået drukket en masse af min favorit te - nemlig Winter teen fra Pickwick. Jeg har ikke kunne finde den nogle steder i år, så jeg var glad for at jeg stadig havde et par pakker stående fra sidste år. Men jeg bliver snart nødt til at få fyldt mit lager op igen.

Der har også været tid til at læse lidt bøger denne måned. Igen fordi jeg har ligget syg. Det blev til tre Jule-bøger og de næste to bøger i "The Royals"-serien. Skønne bøger alle sammen og jeg har virkelig nydt dem.

Jeg har også været ret glad for mine skønne plaider fra Jysk denne måned. Det ene er det meget fluffy og langhåret plaid, som jeg har ville have i mange år. Jeg valgte at købe det da der var tilbud på det, og jeg har på ingen måde fortrudt det. Og noget tid efter kom det grå med rensdyr pletterne på også på tilbud, og jeg valgte også at købe det. Det er sindsygt blødt og er faktisk en del bredere og længere end mange af mine andre plaider, så det elsker jeg virkelig ved det.

Som I nok har lagt mærke til, så har jeg en stor svaghed for ting der dufter godt, og jeg købt i Sommers en duftolie-lampe. Jeg besluttede mig så for at købe nogle Julet duftolier hjem denne Jul og hold da op hvor var det en god beslutning. De dufter skønt og jeg har især været glad for dem der hedder "Christmas Spice" og "Winter Forest".

Vi bliver i duft-kategorien lidt endnu, for jeg købte nemlig også nogle duftlys-plader fra Duftverket hjem. Jeg har især nydt den der hedder "Winter Berries" og den skønne "Holy Tree". To absolutte perfekte dufte til Vinteren. Mums siger jeg bare!

Den sidste duft-ting er denne rumduft fra Mister Fresh i duften "White Woods" som jeg fandt i Aldi. Hold da op hvor er den bare skøn! Der findes fire varianter og jeg har prøvet en anden også, men den kan jeg simpelthen ikke dufte når jeg er forkølet, så jeg må håbe at jeg kan når forkølelsen lægger sig 100%. Men jeg bliver meget nødt til at få købt de to sidste også. DAMN de er gode! Og så har de en virkelig god størrelse.

Sidst men ikke mindst så er der min nye rygsæk med vinger fra EMP Shop. Jeg har savlet over denne længe, og da der så var tilbud omkring Black Friday, så besluttede jeg mig altså for at købe den hjem. Elsker den! Jeg elsker jo fantasy, det mystiske og lidt dystre og så har jeg bare ikke nogen pæn rygsæk, så denne er perfekt. Den kommer ikke med de pins I ser på den dog. Det er nogen jeg har investeret i i løbet af de sidste par måneder. Vil gerne samle så jeg har pins der beskriver mig 100%, så jeg mangler en hel del endnu. Men det skriver jeg nok om i et andet indlæg på et tidspunkt. :) Så det må I holde udkig efter hvis I ønsker at høre om mine planer med dem.

Men ja.. Det var mine favoritter denne måned og de sidste for i år. :) Håber I har haft en god December og er klar til at gå ind i år 2018 efter i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)