En skøn og afslappet weekend

Det har seriøst været en skøn og afslappende weekend. Fredag blev på ingen måde som planlagt, men det kom ikke som nogen overraskelse. Jeg kan ikke gøre andet end at grine og ryste på hovedet. Men jeg fik det bedste ud af det alligevel. Handlede ind til lækker mad og så stod den bare på afslapning. Og ved I hvad? Sådan har hele weekenden faktisk været. Totalt afslappende.

Jeg havde egentlig planlagt en masse praktisk, men jeg gad ærlig talt ikke. Så alt det er blevet rykket til de næste par dage. Jeg får godt nok en travl uge, men det meste er noget jeg ser frem til denne gang. Så det skal nok blive godt.

Nå, men jeg vil smide mig tilbage i sofaen og nyde en kop varm kakao og en god bog. Ohhhh! Og det har været en god første dag på min takeover på Fynske Influencers' Instagram profil. To dage endnu. Håber I følger med derinde. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)