Takeover på Fynske Influencers' Instagram

Jeg er en af dem der tjekker og poster på Instagram rimeligt ofte og jeg nyder at sidde og bladre billederne igennem og blive inspireret af andre Instagrammere verden over. Jeg bruger det meget i forbindelse med min blog, og nu hvor jeg er blevet en del af netværket "Fynske Influencers" så var det meget naturligt at inkorporere det på min Instagram-profil også. Jeg har desværre ikke rigtig haft råd eller mulighed for at deltage i nogle af deres events og meet-ups endnu, men jeg håber der bliver mere plads i budgettet til det i år. Det er virkelig en af ulemperne ved at bo på Sydfyn, for de afholder gerne den slags i Odense, og det er jo ikke ligefrem billigt med bussen. Men nu må vi se hvad der bliver råd til i 2018. Vil så gerne kunne deltage og hilse på nogle af de andre medlemmere. :)

Og nu til det dette indlæg handler om. Fra Søndag og til og med Tirsdag tager jeg nemlig over på Fynske Influencers' Instagram profil. Det er altså mig der kommer til at poste ting derinde i de tre dage. Jeg har aldrig prøvet sådan noget før, så jeg er ret spændt. Jeg har ikke rigtig noget specielt planlagt som jeg kan poste billeder af, men jeg skal nok finde på noget. Det er jo også en mulighed for at præsentere sig selv. Så jeg synes I skulle smutte ind og følge Fynske Influencers på Instagram og skriv gerne "Hej" i de dage jeg overtager profilen. :D Og derudover så synes jeg I skal gå ind og smide en masse love afsted til de billeder der er derinde i forvejen og følge de andre skønne og dygtige Fynske Bloggere. De fortjener en masse likes og følgere med det arbejde de laver.

Ha' en fortsat god Fredag alle sammen!

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)