Jeg er slet ikke klar til denne uge

Jeg er slet ikke klar til denne uge. Der er så mange ting jeg skal nå. Og desværre er ca. halvdelen af det noget jeg faktisk slet ikke har lyst til, men jeg bliver nødt til at bide det i mig. I morgen skal jeg blandt andet til lægen for at få taget blodprøver og jeg hader det! Jeg er træt af kanyler og jeg er træt af de smerter jeg har i armen efterfølgende. Øv altså. Men jeg har valgt at tage en trøstetur ind forbi gågaden bagefter og måske forbi et par genbrugsbutikker. Håber bare vejret er nogenlunde i de timer jeg er derinde. Gider ikke være mere syg nu.

Jeg slås nemlig stadig med den dumme hoste der har bidt sig fast i mig siden Julen hvor jeg blev hårdt ramt af influenza. Den er simpelthen umulig at komme af med. Der er bare intet af det jeg prøver der hjælper. Så jeg skal nok slås med det længe endnu. Jeg smitter i det mindste ikke længere, men har da fået et par stykker til at bukke under for det. Ups!

Åhh jeg er allerede så træt bare ved tanken om det der skal ske denne uge. Heldigvis har jeg Lørdag og Søndag helt for mig selv, og det får jeg satme også brug for. Der skal så meget lades op når jeg når dertil. Har nemlig også et sygehus besøg og en barnedåb denne måned, så der skal samles noget energi. Og jeg er super ekstra nervøs for min tur på sygehuset. Jeg skal nemlig til samtale ang. den nye behandling jeg skal starte på og jeg skal have medicin med hjem. Jeg ved der kan være nogle grimme bivirkninger ved den og det er faktisk dem jeg er mest bange for. Især fordi jeg i forvejen slås med nogle af de ting der kan blive værre. Og det er jeg på ingen måde klar til. Men jeg er ved at være desperat. Den psoriasis her fylder så meget og påvirker mig voldsomt både psykisk og fysisk. Jeg kan ikke mere nu. Der skal altså ske noget - i den rigtige retning altså. Såå.. Jeg tager chancen og starter på denne nye behandling.

Nå, jeg vil smutte. Har lige lidt løse ender der skal ordnes inden jeg kan hoppe i seng. Og se lige den solnedgang vi har haft de sidste par dage! Sådan en kan jeg godt blive lidt afhængig af. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)