Rygsæk med Vinger fra EMP-Shop og mine nye Pins

Sidste år til Black Friday valgte jeg at handle lidt mere hos EMP-Shop. Jeg havde tidligere købt mit The Rogue + The Wolf Witch's Cauldron Mug hos dem, og havde i den forbindelse forelsket mig i en rygsæk hos dem. Jeg havde dog ikke råd til begge dele på det tidspunkt, så jeg ventede til Black Friday for at se om de kom med nogle gode tilbud der kunne gøre rygsækken en smule billigere. Og det gjorde de! Så jeg bestilte straks tasken hjem. Jeg var dog ikke klar over at den var så stor som den viste sig at være, men det er kun en god ting. Jeg elsker størrelsen og jeg knus-elsker de skønne vinger! Jeg er jo bidt af Fantasy genren og det lidt mørke og dystre, så denne taske er perfekt til mig. Ville dog ønske at stropperne var en smule længere, men det overlever jeg nok.

I kan se flere detaljer om lige netop denne rygsæk her.

Lukningen på selve tasken er ikke en lynlås men derimod med en snor, som man kan "spænde" ind og derved lukke den. Jeg havde foretrukket en lynlås, men synes nu også at "sæk"-detaljen gør denne rygsæk lidt ekstra speciel. Derudover er der selvfølgelig vingerne som sidder på "klappen". Her kan man lukke den ved at spænde den fast og derved lukke tasken ekstra godt af.

Der er tre ydre lommer og det er fantastisk! En på hver side af rygsækken og en foran. Disse er perfekte til de lidt mindre ting man vil have med sig såsom nøgler, mobil osv.

Rygsækken kommer uden de pins I ser på. Disse har jeg selv købt. Jeg vil nemlig gerne ende ud med en masse pins der beskriver mig og de ting jeg elsker. Jeg har, som I kan se, ikke så mange endnu, men det er jo heller ikke en billig ting at samle på, så det kommer med tiden.

De to første pins her er fra Punky Pins. De er købt fordi jeg gerne vil vise min Wicca-side frem også. Og ja.. Wiccans bliver ofte kaldt hekse, og ved I hvad? Det har jeg det faktisk helt okay med. For en heks er ikke ensbetydende med noget negativt. Slet ikke i denne naturreligions verden. Så ja, jeg er en moderne heks. Derfor har jeg købt disse pins. Koppen beskriver dog også min kærlighed til de varme drikke.

Den lille hvide ræv I ser til højre i billedet er fra eBay. Jeg vil gerne have en mere .... naturtro(?!) ræv på et tidspunkt, men denne er fin indtil da. Simpel men stadig super sød.

Spøgelset på dette billede er også fra eBay og jeg elsker jo alt hvad der har med det paranormale og mystiske at gøre, så selvfølgelig skulle jeg også have et spøgelse på. Jeg har også en lille sort flagermus fra eBay jeg gerne vil have på, men den kan desværre ikke ses. Så jeg skal have fundet ud af en måde at få den på og samtidig få den til at være tydelig. Jeg elsker flagermus og har altid været fascineret af dem, så den skulle også med. Skal bare lige have fundet på en smart måde at få gjort den tydeligere på tasken.

Den søde lille diamant er fra Hand Over Your Fairy Cakes. Det er en second sale pin, så farverne er ikke helt som de skal være, men det gør mig slet ikke noget. Diamanten skal symbolisere min store kærlighed til alt der glitrer og glimter. Jeg er en glitter-pige og den symboliserer samtidig også min kærlighed til krystaller. Jeg samler på forskellige krystaller og det er også en stor del af min Wiccanske side.

I kan også lige ane et lille badge under stroppen i nederste højre hjørne. Dette er et Slytherin badge. Jeg vil gerne finde mig en pin til tasken i stedet for, men indtil videre har badgen fået en plads der.

Jeg har endnu en pin på vej med posten fra det store Amerika. Nemlig en pin med "Gismo". Jeg måtte jo bare eje en pin med den lille mogwai der har været inspiration til mit kælenavn. Desværre er den ikke i sølv men guld, men jeg håber alligevel den kommer til at se godt ud på tasken.

Jeg har en del pins jeg gerne vil have, men det er som sagt ikke billigt. Vil gerne have fundet mig nogen med en bog, et kamera, en computer, en makeup-pin, en halvmåne, en kat, en Efterårs-pin og også gerne et snefnug. Alle der beskriver mig ret godt. Bogen fordi jeg elsker at læse. Kameraet fordi jeg jo tager en del billeder. En computer for at beskrive min blogger-side. En makeup-pin fordi jeg jo elsker alt der har med makeup at gøre. En halvmåne fordi det den nat jeg blev født var halvmåne. En kat fordi jeg er et katte-menneske. En Efterårs-pin fordi Efteråret jo er min favorit årstid. Og så til sidst et snefnug, da jeg elsker sne og synes snefnug er smukke og magiske.

Så jeg skal altså have fundet små 7 pins mere, og den liste vokser nok med tiden. Der kommer jo nok flere ting jeg ønsker at "vise frem" om mig på tasken. Men indtil videre er det 7 stk.

Glæder mig til at tasken bliver "færdig". Men indtil da vil jeg elske at bruge den som den er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)