Februar i min Bullet Journal + Doodle Challenge

Så er det blevet tid til at afsløre mit layout for Februar måned i min Bullet Journal. Denne gang har jeg valgt at lave noget helt nyt. Eller.... Der er nogle elementer som går igen, men ellers er resten nyt. Det betyder også at jeg har brugt mere end dobbelt så meget plads denne måned, men jeg synes det skulle prøves af alligevel. Og jeg er faktisk gået hen og er blevet ret glad for det.

Min månedsoversigt er noget helt nyt. Jeg har valgt at lave min tidslinje vandret, og når der så skal sætte aftaler ind, så trækker jeg en streg fra datoen og ned af siden hvor jeg til sidst skriver aftalen, så den er en forlængelse af stregen. Jeg har ikke skrevet alle mine aftaler ind da jeg tog billederne, men jeg synes personligt at det er en sjov og anderledes måde at gøre det på. Og så har jeg - som I kan se - valgt at være kreativ igen. Denne gang dog kun i sorte og grå farver. Februar bliver altså blomsternes måned i monokrom stil. :)

Før havde jeg en uge på hver side, men denne måned har jeg lavet en uge pr. opslag. Altså ugen på den ene side og alt det andet såsom lister og sporingstabel på den anden. Og så er der selvfølgelig igen en monokrom tegning af en blomst. Huskelisten har jeg denne måned valgt at dele op i alm. huskeliste og en blog-liste. Og så har jeg også valgt at lege lidt med noget sort karton hver uge. Den sorte stribe ned af siden er en lækker lille detalje. Derfor valgte jeg også at lave en trekant på forsiden til denne måned. Noget jeg godt kunne finde på at bruge igen på et tidspunkt.

Dette layout har taget næsten 4 gange så lang tid som det normalt plejer at tage, men jeg synes helt klart at det er det værd. Om jeg får tid til det hver måned fremover er jeg ikke så sikker på, men jeg fortryder på ingen måde at have brugt lidt ekstra tid på det denne gang. Jeg har også valgt at bruge mit sorte ringbind denne måned - tog billederne i den grå da man ellers ikke ville kunne se den på det mørke underlag. Jeg elsker de store kontraster. Er spændt på hvad jeg finder på til næste måned.


Billederne her tog jeg i weekenden så den sidste tilføjelse her er ikke med på dem. Jeg besluttede mig nemlig i Tirsdags for at jeg ville lave min første "Doodle Challenge" i min Bullet Journal. Jeg har set andre lave dem og jeg synes simpelthen det er så hyggeligt.

Jeg ville gerne lave min egen nu hvor det er første gang, og her til højre ser I den. Næste skridt var så bare at finde ud af hvordan jeg skulle inkorporere det i mit layout, nu hvor der ikke var gjort plads til det. Jeg sad og legede lidt med nogle idéer og til sidst besluttede jeg mig for at tilføje en ekstra lille side til hver uge, hvorpå jeg havde tegnet nogle felter som jeg så skal lave disse små tegninger i.

Og selvfølgelig kunne jeg ikke styre mig og nøjes med en lille enkelt ramme - jeg skulle absolut gøre den kreativ også. Jeg elsker resultatet af det, men hold nu op hvor tager det lang tid! Og jeg er heller ikke færdig med at tilføje blade til dem, som I nok også kan se. Men det kommer forhåbentlig i løbet af de næste par dage.

Mine to første "doodles" er allerede lavet og jeg tror jeg holder mig til det sort/hvide i disse også denne måned. Så passer det hele sammen. I kan stadig nå at være med hvis I skulle få lyst. :) Og følg mig gerne inde på min Bullet Journal Instagram profil. Det er derinde jeg løbende vil dele mine små tegninger efterhånden som de bliver lavet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)