Månedens Favoritter - Januar 2018

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at skrive et "Månedens Favoritter"-indlæg denne måned, for jeg troede faktisk ikke at jeg havde noget til det. Men da jeg fik tænkt lidt tilbage og kigget lidt omkring, så fandt jeg alligevel ud af, at der var en smule ting jeg havde været specielt glad for denne måned.

Den første ting er helt sikkert min nye vinterjakke. Jeg har ikke haft sådan en i mange år, og da jeg efterhånden synes min overgangsjakke var blevet for kold, så begyndte jeg straks at kigge efter en til de kolde måneder. Jeg har ikke haft en i en del år fordi jeg altid har haft det utroligt varmt og derfor ikke kunne holde ud at have en på. Men som årene er gået så er min kropstemperatur begyndt at blive mere normal igen og derved mærker jeg også nemmere kulden om Vinteren. Så det var på tide at finde en. Første forsøg og køb var en fiasko, men det andet var meget bedre. Jakken er ikke perfekt, men jeg kan holde varmen, den er lang og hætten er lækker blød og har en pelskant som jeg bare elsker. Så jeg er ret godt tilfreds med dette køb. Derfor er den også en del af mine favoritter denne måned.

I denne måned opdagede jeg også at der er kommet en ny ansigtsmaske fra L'Oréal i den "Pure Clay"-serie jeg i forvejen har tre masker i. Eller der er faktisk kommet to nye, men den ene ved jeg allerede nu, at jeg ikke ville få brugt. Men den blå her som er en Anti-Blemish Mask er perfekt til min problemhud, og den er nu også ret lækker. Har brugt den en 3 gange indtil videre og den har været skøn alle gangene.

For anden måned i træk har jeg min Mister Fresh Rumduft i duften "White Woods" iblandt mine favoritter. Jeg elsker simpelthen den skønne moskusduft der er i denne. Jeg ville ønske man stadig kunne købe dem i Aldi, for jeg ville så gerne have et par stykker mere til lageret.

Jeg er også helt tosset glad for de Blogger Badges jeg fik lavet til Jeanette og jeg. Jeg har endnu ikke haft brug for dem, men vi skal forhåbentlig lidt rundt på Fyn dette år hvor de kan blive taget i brug. Jeg elsker dem!

Jeg har nævnt denne Chai Latte med Choko Orange fra Fredsted før, men hold da op hvor er den altså også bare lækker! Jeg fortryder så meget at jeg ikke købte flere pakker med disse, for jeg har ikke ret mange tilbage længere og det gør næsten ondt i hjertet. Jeg kan nemlig ikke få dem i Føtex her i Faaborg, så jeg er bange for at jeg ikke kan få fat i dem herhjemme. Jeg mangler dog at kigge forbi Super Brugsen, men det er nok også det eneste sted hvor der er mulighed for at finde den ellers. Åhhhh hvorfor har vi ikke en Bilka?!?!?!

Sidst men ikke mindst så er der mine elskede heksekedel, som jeg købte her i Januar. Jeg fandt den da jeg var i Odense - eller.. Det var faktisk Jeanette der spottede den - og jeg er simpelthen så glad for at det endelig er lykkedes mig at få en i min besiddelse. Har ledt efter en i mange år, så jeg blev simpelthen så lykkelig da vi fandt den. Og så var den simpelthen så billig. Helt igennem fantastisk.

Det var mine favoritter denne måned. Det var ikke så mange, men det er nu alligevel nogle ret lækre ting hvis I spørger mig. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)