#GoodieBoxDK Februar 2018 - "The New Yorker"

*Reklame* - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
I denne måned inviterede Goodiebox os til enten New York eller Paris - eller... vi fik i hvert fald lov til selv at vælge hvilken box vi ville have. "Paris"-boxen indeholder en rød gloss og "New York"-boxen er med en nude pink. Og da vi allerede har fået alt for mange røde læbestifter i de tidligere boxe, så valgte jeg den med nude. Håber vi fremover kan få samme type valg når det kommer til de produkter, for hold da op hvor er det rart. :D

Lad os kigge lidt nærmere på resten af indholdet.

● Laritzy - NUE Palette - Jeg elsker når vi får makeup med i disse boxe, og da jeg så at der denne gang også var en øjenskygge palette med, så blev jeg virkelig glad. Selvom jeg i forvejen har en del paletter, så er det altid rart med disse små, som man kan tage med sig i håndtasken. Denne fra Laritzy er med varme farver og jeg elsker varme farver! Jeg ville dog have elsket den endnu mere hvis den kun var med matte øjenskygger, men jeg nyder jo også shimmer-øjenskygger, så det er ikke helt skidt. Jeg mangler dog en sort og en meget lys shimmer-øjenskygge for at denne palette kunne være perfekt. Men jeg klager ikke, for den er nu ret fin.
Full size - Vejl. pris 310 kr

● Miqura - Premium Bubble Mask - Åhh ja! En ansigtsmaske! Og så er det endda både en sheet-maske og en bubble mask i én. Slet ikke dårligt. Jeg har ikke prøvet denne endnu, men de andre sheet bubble-masker jeg har prøvet har været rigtig gode, så jeg gætter på at denne også er det. Jeg gemmer dog denne til en weekend hvor jeg kan slappe af og forkæle mig selv med en masse spa-agtig hygge.
Full size (1 stk) - Vejl. pris 59 kr

● Origins - Ginzing Refreshing Eye Cream - Jeg har nu prøvet denne siden vi modtog boxen og jeg må indrømme at jeg ikke er super imponeret. Jeg har en ret olieret hud, og denne øjencreme er altså lidt fedtet. Så jeg synes slet ikke at den er så opfriskende som den lover. Jeg føler derimod at den irriterer mig. Den har heller ikke rigtig givet mig nogen form for effekt, så jeg må nok melde pas på denne.
Travel size (5 ml) - Vejl. pris 245 kr for 15 ml

● Benefit - Hoola Bronzer - Jeg har i mange år set denne Hoola Bronzer blive nævnt og anvendt i en masse YouTube videoer, og har faktisk været ret nysgerrig efter at prøve den. Desværre er det ikke en full size vi har fået med, for hold da op hvor er den lækker! Ja den er måske en smule varmere i farven end jeg havde håbet på, men jeg er sikker på at den bliver perfekt til Sommer når man forhåbentlig får en smule glød. Og så er den mat! Perfekt. Det finder man ikke ret ofte. Der er for det meste en masse shimmer i og det er jeg altså ikke den store fan af når det kommer til bronzere. Men denne er simpelthen perfekt!
Travel size (3 g) - Vejl. pris 305 kr for 8 g

● Manna Kadar - Liplocket Priming Gloss Stain i farven "Lucky" - Dette er så den gloss vi selv kunne vælge farven på. Eller i hvert fald vælge om den skulle være rød eller nude. Desværre er den en del mørkere end jeg havde regnet med. Jo den er nude, men den er virkelig mørk! Det er lidt en skam, for den kunne ellers have været perfekt. Ikke at den ikke er fin som den er her, men.. det var bare ikke helt som jeg havde forventet. Derudover så "bløder" den en del. Så hvis man har en del linjer eller rynker omkring læberne, så er denne gloss nok ikke noget for en. Det er dog ikke så slemt for mig selv, men jeg har på ingen måde skarpe kanter, såå.. tja.. Jeg ved ikke helt hvor meget jeg får brugt denne. Det må tiden vise.
Full size (6 ml) - Vejl. pris 150 kr

Alt i alt var det faktisk en ganske okay box. Det er måske ikke alt jeg er helt oppe og ringe over, men jeg nyder at vi denne gang har fået mere makeup med end vi plejer. For det er jo det jeg går mest op i. Så jeg er godt tilfreds. Glæder mig til at lege noget mere med paletten. ;) Og jeg glæder mig lige så meget til at se hvad de finder på til Marts boxen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)