Jeg har lavet mig min egen personlige wand

Selvom vi får en ny wand med i Harry Potter GeekGear boxen i Marts, så ville jeg alligevel gerne prøve at lave min egen. En der ikke nødvendigvis har noget med Harry Potter at gøre, men som er mere mig. Så jeg sad i går og legede lidt med min cernit og endte ud med denne lille sag.

Den er kortere end de wands jeg i forvejen har, og det synes jeg faktisk er ret rart. Jeg har også valgt at den skulle være i træ-look, så selve håndtaget er ridset så det ser ud som om der er årer i den. Håndtaget er også udsmykket med triquetra symbolet, da den gerne måtte symbolisere naturreligionen Wicca. Og nu hvor vi alligevel er ved naturen, så har jeg valgt at håndtaget skulle have en krystal og nogle blade. Derudover er der sølv-kugler og nogle selvlysende for at give lidt ekstra detaljer og så ser det skide godt ud i mørke.

Resten af wanden er udsmykket med små huller og selve spidsen har også fået en smule af det selvlysende cernit, så man kan se den i mørke også. Jeg er blevet ret godt tilfreds med de små detaljer. Dog kunne jeg godt have tænkt mig, at jeg havde gjort mig lidt mere umage, men jeg opgav ret hurtigt, da mine varme hænder gjorde cernittet alt for blødt. Det var umuligt at arbejde med til sidst, så jeg skyndte mig bare at blive færdig. Og det blev da helt okay alligevel.

Så nu har jeg altså min egen personlige wand, som ingen andre har. :) Perfekt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)