Hygge på en Snevejrs Søndag + Nye tiltag på bloggen

Snevejrs Søndag og Hygge
Hvor jeg dog elsker når naturen bliver dækket til med et smukt lag hvid sne. Det sker ikke så tit i mit område, da sneen gerne bliver til regn pga. det varme havvand som er vores nabo, og pga. Svanninge Bjerge som gerne vil være en mur, hvor sneen så ikke får lov til at komme over. Men når vinden kommer fra Vest, så kan vi godt være lidt heldige at få en smule. Og det er vi i dag. De siger godt nok at det går over til at være regn senere, så sneen forsvinder nok ret hurtigt igen, men så skulle der komme orkan-agtigt vejr og mere frost og sne. Så jeg er spændt på hvordan det ser ud i morgen. Men i dag er vejret perfekt til hygge indendørs og det er præcis det jeg har planlagt.

Snevejrs Søndag og Hygge
Jeg vågnede op i morges med et smil på læben. Jeg er stadig ret godt tilfreds med vinderen af det Danske Melodi Grand Prix. Han var jo min vinder allerede før det gik igang. Så jeg er super spændt på det Internationale Grand Prix i Maj. :)

Men i dag har jeg altså planlagt at den skal stå på afslapning og hygge. Jeg ville egentlig gerne have været lidt kreativ med noget makeup, men synes ikke rigtig at jeg havde lysten til det, og så ved jeg med mig selv at jeg skal lade være. For det bliver ikke som jeg ønsker det når jeg er i det humør. I stedet har jeg været henne og finde bøger frem som jeg vil hygge med, jeg har gjort klar til en masse te og varm kakao og så er der blevet gjort klar med tæpper og puder i lænestolen. Der kan jeg så sidde og hygge med Prinsen imens vi sidder og putter, læser og kigger ud på sne og regn.

Snevejrs Søndag og Hygge
Jeg vil egentlig også lige dele lidt tanker med jer i dag. Jeg har nemlig overvejet at starte lidt nye ting her på bloggen. Jeg ved ikke hvor meget det kommer til at fylde, men jeg vil gerne prøve det af. Det første er at jeg gerne vil dele noget mere af Faaborg med jer. Jeg starter nok med at anmelde lidt af vores lokale caféer. For vi har faktisk en hel del selvom byen ikke er så stor. Og en del af dem er virkelig hyggelige. Så det vil være noget af det første jeg kommer til at "anmelde" bymæssigt. Det kan måske også være at jeg finder andre steder jeg kan lege turist her i byen, men det må jeg se nærmere på når vejret bliver bedre. For Faaborg er virelig en hyggelig by - især om Sommeren.

Derudover vil jeg også lege noget mere med noget SFX makeup. Jeg har dog ikke råd til de rigtige materialer, men jeg har tænkt mig at prøve mig frem med hjemmelavede ting. Så jeg skal igang med at prøve at lave et alternativ til scarwax. Derudover har jeg en smule flydende latex, noget vat og noget af det der formbar plast. Det burde man da kunne lave noget sjovt ud af. Såå... jeg skal igang med at brainstorme lidt mere fantasifulde makeup looks.

Snevejrs Søndag og Hygge
Jeg håber at I vil tage godt imod de nye tiltag når de kommer på bloggen. Jeg ved godt at jeg i forvejen har et ret bredt udvalg af kategorier på bloggen, men jeg synes ikke om det at begrænse sig. For jeg vil gerne have at der skal være lidt for alle når de kommer herind. Om man så kommer herind for at kigge på makeup looks, anbefalinger af div. boxe og andre produkter, bøger, genbrugsfund, Bullet Journal kreativitet, DIYs, mit hverdagsliv eller noget helt andet. Det er sådanne ting jeg selv elsker at læse om hos andre, så hvorfor ikke hos mig selv? Så ja.. Jeg håber I vil tage godt imod det når det bliver udviddet herinde. ;)

Snevejrs Søndag og Hygge
Jeg vil smutte. Cosmo kravler allerede rundt på mig. Så jeg må hellere gøre klar til at læne mig tilbage i hygge-stillingen og lade ham putte hos mig. Håber I andre får en skøn Søndag og at I får hygget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)