Det Danske Melodi Grand Prix 2018 - Min Top 3 til i aften

Underbevist vidste jeg godt at det snart var oppe over at det Danske Melodi Grand Prix ville gå igang, men jeg vidste ikke rigtig hvornår. I går så jeg så at de danske sange var tilgængelige på Spotify, men jeg fandt ikke rigtig tid til at lytte til dem. Det gjorde jeg så her i morges og ville jo så lige tjekke op på hvornår det nu var at vi skulle nyde en aften i musikkens tegn og det er i dag!!!!

Jeg er stadig lidt i chok over at jeg var tæt på at misse det. For det var faktisk planen at jeg ville have haft et marathon i aften, så jeg ville slet ikke have tændt TVet hvis det var. Og nu er jeg så glad for at min nysgerrighed tog over.

Dansk Melodi Grand Prix
Det er en fast tradition at jeg skal se Melodi Grand Prix hvert år. Både det Danske og så sandelig også det Internationale. Så jeg er lettet over at den tradition ikke blev brudt denne gang. Og jeg har som sagt også været inde og høre sangene fra de forskellige deltagerne, og jeg har allerede et par favoritter. Der er en god blanding i år og der er kun et par stykker jeg på ingen måde synes om. Sidste år var jeg ikke den store fan af ret mange af sangene, men det er heldigvis anderledes i år.

Jeg har en top tre på nuværende tidspunkt. Det kan selvfølgelig nå at ændre sig når man ser dem live, men som det er lige nu, så har jeg tre som jeg synes godt om.

Den første er helt sikkert Rasmussen med nummeret "Higher Ground". Da jeg hørte de første toner kom jeg straks til at tænke på serien "Vikings" og min puls begyndte straks at stige. Kunne det være rigtigt?? Skulle vi virkelig endelig have en Viking-sang med i Grand Prix? Jo mere jeg hørte jo mere steg mit håb. Og billedet af ham gav også associationer til en Viking, så jeg gik straks ind på DRs hjemmeside og kiggede. Og ganske rigtigt! En sang om Vikinger. I kan tro jeg jublede! Selvom jeg mest er en Wiccan så er der altså også en ret stor plads i mit hjerte til den Nordiske Mytologi. Mit Wiccanske hjerte går hånd i hånd med Vikingerne. Så Rasmussen her er klart min nummer et og jeg håber så inderligt at han vinder så vi kan få en Viking med i den Internationale Grand Prix.

På andenpladsen er Albin Fredy med nummeret "Music for the Road". Jeg har altid haft en lille kærlighed til country musik og dette nummer har netop det over sig - country. Men samtidig med en snert af noget dance-musik. Hans stemme er skøn og jeg glæder mig voldsomt til at se hans optræden. Hvis ikke Rasmussen går videre, så ville det ikke være helt skidt at se Albin her gå videre.

På tredjepladsen er Lasse Meling med nummeret "Unfound". Det er en virkelig catchy sang og jeg kunne sagtens se denne gå langt i både det Danske og det Internationale Grand Prix. Dette er nok den af mine tre favoritter, som er mest "Melodi Grand Prix"-agtig, men den kommer altså kun på tredjepladsen hos mig.

Så nu venter jeg bare spændt på i aften. :D Hvad med jer? Skal I se det i aften og har I eventyelt lyttet lidt til sangene? Eller venter I? ;) Håber det bliver en god aften med en masse god musik.

2 kommentarer:

 1. Jeg er typen der helst ikke vil spoile showet, så har ikke turde set dit indlæg før nu. Jeg synes nemlig det er lidt små snyd at lytte til musikken før showet.. Ja vi har vel alle sammen vores små sære traditioner.. Ha Ha..

  Glæder mig helt vildt til at se hvordan de klare sig til det internationale.. Tror de kan lave nogle mega fede ting med sceneshowet.. Kan næsten ikke vente..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes nu ikke at jeg har afsløret ret meget, men tja. :P
   Ja jeg glæder mig godt nok også til at se hvordan han kommer til at klare sig. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)