Hyggedag med en bloggerveninde

Jeg havde aftalt med Jeanette at vi skulle hygge hos mig i dag, og det skal jeg da lige love for at vi fik gjort. Selvom jeg havde en rigtig dum aften i går, så blev dagen i dag ret god og det er jeg virkelig glad for. Hader når psyken driller. Men i dag kunne jeg skubbe det fra mig og bare nyde selskabet.

Vi startede ud med at få lidt lækker brød og en ovenud fantastisk fastelavnsbolle. Jeanette havde nemlig købt hele fire slags hos Lagkagehuset, som vi valgte at halvere, så vi kunne smage dem alle sammen. Det blev dog kun til to halve i denne omgang, for hold da op hvor ligger de tungt. Men så har vi to halve mere til i morgen, hvilket jo ikke er helt dårligt.

Men efter at have guffet de lækre sager i os, så trængte vi virkelig til at få rørt os lidt, så vi gik ned mod byen. Jeg havde også et par ting jeg gerne lige ville have kigget efter samt at jeg havde en pakke der lå og ventede på mig. Og nu hvor solen også var fremme, så besluttede jeg mig for at jeg også gerne ville have taget lidt billeder. Billederne blev der ikke rigtig taget så mange af - vi snakkede alt for meget så jeg tænkte slet ikke på at få det gjort - men et par stykker blev det dog alligevel til. Jeg elsker byen og de gamle bygninger, og før i tiden tog jeg mange billeder dernede, men det er ikke blevet til så mange de sidste mange år. Så jeg har planer om at jeg i år gerne vil lidt mere rundt i Faaborg og knipse lidt med kameraet.

Da vi havde fået besøgt lidt forskellige butikker, været forbi vandet og fået knipset vores billeder, så gik turen hjem til mig igen. Jeanette havde nemlig også taget sin computer med, så vi fik lige nørdet lidt sammen. Vi fik ikke nået det hele, men jeg fik alligevel lavet et vandmærke til hendes billeder, hun fandt et program hvor hun kunne bruge det i og der blev klippet og redigeret lidt billeder. Jeg skal også have kigget lidt på hendes blog og se om ikke jeg kan fikse noget nyt layout til hende, men det bliver nok først i morgen at jeg får kigget nærmere på det. Jeg håber at vi når frem til noget hun bliver glad for. Men mon ikke det nok skal lykkedes?

Nå.. Jeg vil læne mig lidt tilbage i sofaen. Det har været en skøn dag og jeg kan godt mærke at jeg er træt nu. Men det er altid super hyggeligt at være sammen med Jeanette, og jeg er glad for at hun ville kigge ned forbi mig i dag. :D

6 kommentarer:

 1. Det var bare sådan en dejlig dag og er så glad for at vi kunne komme ned forbi havnen nu hvor vejret var så dejligt.

  Tak for det fine vandmærke, sikke en opgave at finde ud af hvordan jeg lige bruger det.. ha ha :D Håber jeg får det brugt, vil i hvertfald gøre et forsøg.. :D Glæder mig også helt vildt til at se hvor fin min blog bliver.. Tak fordi du vil hjælpe mig, det betyder meget..

  Håber du får en skøn dag.. Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var skønt at solen lige valgte at komme frem imens vi var dernede. :D Så ser det hele bare det bedre ud.

   Og det var skam så lidt. :) Og vi ses jo snart igen så vi kan få lavet din blog helt færdig. :D

   Kram.

   Slet
  2. Glæder mig til at få lavet de sidste ting med blogger og håber ikke tiden flyver fra os igen.. ha ha... :D

   Slet
  3. *Hahahahaha* Det gør den helt sikkert. Men så må resten jo bare blive ordnet efterfølgende. :) Vi må sørge for at det vigtigste bliver ordnet den dag du kommer. :D

   Slet
 2. Ej hvor er Faaborg bare fin altså! Der gad jeg også godt tage billeder :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være velkommen hernede en dag hvor vejret er fint til en lille foto-tur. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)