Min (nuværende) "Books to Buy"-liste

Jeg er typen der elsker store og tykke bøger, og gerne dem der er en del af større serier. Derfor har jeg også altid en liste med bøger jeg skal have købt. Pt er min liste alt for lang og det kan til tider virke uoverskueligt, men jeg giver ikke op. Det kan godt være at det kommer til at tage flere år, men det skal nok lykkedes mig. Medmindre der kommer flere bøger i de pågældende serier, så bliver listen jo bare det længere. Men jeg står altid klar når de kommer på tilbud.

På nuværende tidspunkt ser min "Must Buy"-liste således ud:

"Darker" af E.L. James
"Manden der søgte sin skygge" af David Lagercrantz
"Kaninjægeren" af Lars Kepler
"Fantastic Beasts and Where to Find Them" af J.K. Rowling
"Det perfekte sted at dø" af Inger Wolf
"Frelseren" af Jo Nesbø
"Tørst" af Jo Nesbø

Jeg har også en liste med bøger som jeg gerne vil have købt hvis jeg støder på dem, men de er ikke vigtige for mig at få købt endnu. Det er dem der gør listen uendelig lang, men denne lille liste er de bøger jeg står og mangler lige nu. Eller bøger som jeg gerne vil have købt inden jeg kan komme igang eller komme videre i de serier de er en del af.

Jeg har været tæt på at købe "Darker" af E.L. James flere gange nu, da jeg så gerne vil læse den inden jeg skal i biffen og se den sidste film i serien på Fredag. Men jeg synes stadig den er lidt dyr, så jeg venter. Selvom det er pænt irriterende. Men sådan er det at være en fattig kirkerotte. :P Men købes det skal den og jeg glæder mig til at den sidste udkommer så serien er komplet fra både Anas og Christians synspunkt.

Jeg er også utroligt spændt på at få læst "Manden der søgte sin skygge" af David Lagercrantz da jeg altid har været ret glad for "Millennium"-serien. Og ja, jeg ved godt at det ikke er den originale forfatter, men jeg synes nu alligevel at David gør det ganske godt. :D

Jeg er endnu ikke kommet igang med "Joona Linna"-serien, men jeg vil gerne have købt "Kaninjægeren" af Lars Kepler inden jeg gør det. Jeg hader at gå igang med en serie og så skulle vente flere år på de andre bøger. Der kommer sikkert flere i denne serie, men ja.. Nu er denne jo udkommet, så kan lige så godt købe den inden jeg begynder at læse dem. Medmindre jeg venter med at læse dem indtil jeg er sikker på at der ikke kommer flere.

Det samme gælder med "Det perfekte sted at dø" af Inger Wolf som er en del af serien "Daniel Trokic" og "Frelseren" og "Tørst" af Jo Nesbø fra serien "Harry Hole". Begge serier er nogen jeg endnu ikke er kommet igang med, men jeg har villet vente indtil jeg fik købt de sidste bøger her. Og disse to serier skulle der ikke komme flere af, så dem kan jeg komme igang med at læse lige så snart jeg får dem købt.

Sidst men ikke mindst så er der "Fantastic Beasts and Where to Find Them" af J.K. Rowling. Jeg elsker den magiske verden som J.K. Rowling har skabt igennem sine "Harry Potter"-bøger, og da jeg så, at hun havde lavet en ny serie, som denne bog er den første i, så måtte jeg bare have den som en del af min samling også. Jeg har dog ikke fået købt denne bog endnu - derfor er den stadig på min liste - men jeg har da fået købt filmen. Og nu er der en nummer to på vej og jeg kan næsten ikke vente! Noget der dog irriterer mig er at der ikke kommer flere bøger - hvad jeg ved af i hvert fald.


Som sagt så er der mange flere bøger på min liste, men disse er de vigtige på listen. Desværre er en del af dem stadig lidt i den dyre ende, så jeg venter til at de kommer på tilbud, men der er et par stykker af dem der er på vej ned i pris. Så forhåbentlig får jeg snart købt et par stykker af dem. At være en bogorm er en ret dyr hobby at have, men det er det værd. :D

8 kommentarer:

 1. Det behøvede vel ikke være en dyr hobby, da man kan låne gratis på bibliotekerne. Er nysgerrig hvorfor du vælger at købe bøgerne istedet for at låne dem? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi jeg er typen der gerne vil have bøgerne så jeg kan læse dem lige præcis når jeg vil og lige så mange gange jeg vil. Jeg kan ikke læse en bog og så aflevere den igen. Det har jeg aldrig kunnet. Så det med at låne bøger er slet ikke mig.

   Slet
 2. Anne-Mette, jeg har lige købt Fantastic Beasts bogen i Føtex til 30,- så måske skulle du slå et slag forbi din nærmeste:-) Jeg er helt klart også til at eje bøger:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Din kommentar var røget i spam-mappen, men jeg har nu rykket den herind. ;)
   Øv øv øv øv.. Vores lokale Føtex har ikke haft den så billigt, men skal da helt sikkert holde skarpt øje fremover. :D

   Slet
 3. Mangler også Manden der søgte sin skygge. Har den anden, men har ikke læst den i nu.

  Jeg låner heller ikke på biblioteket. Går nogle gange ind i en biks der heder Bog centralen i Horsens. Der kan du tit finde helt nye bøger folk har indleveret og fået nogle penge for så sælger de dem til ok penge. De sælger brugte bøger og film, spil og meget mere. Så lækkert. Har fundet mange bøger derinde. Fandt mange af Bones Bøgerne derinde på engelsk til billige penge :-)

  Så hvis du kommer til Horsens så besøg Bog centralen i Allegade :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes den er så god, så den skal du glæde dig til at komme igang med. Hører også at den nye skulle være ret god, så jeg skal så meget snart have fingrene i den. :P

   Åhhh jeg kommer aldrig på de kanter, og har heller ikke planer om det. Desværre. For det lyder da som en fantastisk biks for en læsehest. :D

   Slet
 4. Hvis du vil læse "Darker" på dansk, så har vi den i Arnold Busck til 99kr <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig?? Dammit! Den butik har vi selvfølgelig ikke her i byen. /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)