Min Hyggelige Single-Valentinsdag

De sidste par dage har jeg siddet og været lidt kreativ i min Bullet Journal og jeg er nu ved at være færdig med layoutet til Marts måned. Det har indtil videre taget mig omkring 22 timer. Shit det tager en krig jo, men jeg er indtil videre ret godt tilfreds med resultatet. Har for første gang valgt et fandom-tema og jeg er spændt på at offentliggøre det. Men der går lige et par uger endnu.

Som sagt så har jeg brugt næsten et helt døgn på det indtil videre og har derfor slugt det meste af dagen i går og i dag, så nu er det på tide at holde fri.

Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville have været nede i byen i dag og hygge på en café for at fejre min "Single-Valentine", men inden jeg fik set mig om så var solen gået ned og det er nu blevet tid til at lave aftensmad. Ups! Men så må café-turen bare blive en anden dag. Så må man jo bare hygge ekstra meget herhjemme i aften. ;)

Jeg har faktisk også planer om at jeg skal have støvsuget nettet for lidt nye bukser i aften, men jeg har på det sidste været utroligt uheldig med alt det tøj jeg har købt hjem - eller i hvert fald 95% af det. Så jeg er lidt nervøs for at købe mere. Jeg vil helst prøve det før jeg køber det, og jeg kan se at H&M faktisk har nogle bukser jeg virkelig godt kunne tænke mig, men åhhhh deres størrelser driller meget. Og der er så fandens langt til den nærmeste H&M. *Suk* Øv altså! Så jeg må nok bare nøjes med at smide det på mine ønskelister rundt omkring på de forskellige sider. Indtil videre i hvert fald. Så må vi se om jeg kan komme ind forbi H&M næste gang jeg er i Odense.

Jeg er så fandens kræsen når det kommer til tøj og jeg vil simpelthen ikke gå i noget der er ubehageligt at have på. Og jeg er utroligt nærrig. Så det er sku ikke altid nemt for mig at finde noget. *Hehe* Er jeg den eneste der er sådan? Please tell me I'm not. :P

Nå, men det var den der hygge jeg kom fra. Skal lige have aftensmaden overstået og så vil jeg smide mig i det bløde med min bog. Jeg er desværre kommet ind i en rigtig dum periode hvor jeg ikke får læst ret meget, og det ødelægger lidt den fine flow jeg ellers havde gang i. Men det skal der rettes op på. Så der skal sættes tid af til bøgerne igen. Ville egentlig have læst en sød og romantisk bog i dag i anledningen af dagen, men jeg hader at have gang i flere end en bog af gangen, så jeg starter ikke en ny op. Jeg fortsætter med min fantasy-bog.

Hvad med jer? Hvordan har I tilbragt dagen?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)