Min uge har været ......

.... Meget blandet. Havde voldsomme humørsvingninger i starten af ugen, men det hjalp lidt på det hele at jeg fik besøg i Tirsdags. Havde en super hyggelig dag og jeg lå på langs hele dagen efter. Siden har jeg igen haft en masse humørsvingninger. Jeg ved ikke rigtig hvad det er der sker med mig. Om det er min stress der stadig driller eller om det er noget andet, det må guderne vide, men fuck hvor er det dog belastende efterhånden. Det gør at jeg ikke får gjort ret mange af de ting jeg har planlagt, og det tilføjer bare endnu mere irritation.

Men jeg har besluttet mig for at jeg vil holde fri - både herhjemme men så sandelig også i mit sind - denne weekend. Jeg vil ikke planlægge noget og jeg skal bare have lov til at finde fodfæste igen. Det kommer nok ikke til at ske sådan lige med det samme, og weekenden her er nok ikke tid nok, men en smule fred og ro en gang imellem hjælper vel på det i længden?! Om ikke andet, så vil jeg bare nyde weekenden og forsøge at forkæle mig selv lidt. Måske lave et makeup look eller to (Har slet ikke lavet nogen i år!) og måske endda få læst lidt for første gang i denne uge.

Jeg tror at jeg vil begynde at gøre mig klar til at finde min seng nu. Jeg er lige kommet hjem for lidt siden efter at have været en tur i biffen. Min mor og jeg skulle nemlig ind og se afslutningen på "Fifty Shades". Jeg ville egentlig gerne have haft set de to første film inden, men det fik jeg aldrig gjort. Dog er historien stadig frisk i min hukommelse, så det gjorde ikke så meget. Men åhhh hvor har jeg bare så meget lyst til at genlæse bøgerne nu. Og få købt "I Mørket" og få læst den også. Men Christians historie tror jeg først at jeg læser når jeg kan få fingrene i den sidste bog. Den kommer jo nok først til næste år, men i mellemtiden skal jeg jo også have købt bog nummer to. Når jeg har alle tre bøger fra begge synspunkter, genlæser jeg helt sikkert den serie igen.

Nå.. Det var den seng der jeg skulle finde. Håber I andre har en skøn weekend i sigte. ;)

2 kommentarer:

 1. Håber du får en skøn weekend søde og får slappet godt og grundigt af. Husk at gør en masse ting som gør dig godt og pyt med resten..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Har da i hvert fald fået slappet af, så det er meget godt. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)