Tiltrængt fridag og brainstorming

Ahhh... Det har været en skøn og afslappende dag i dag. Præcis som jeg havde håbet den ville være. Jeg var dog tæt på at ordne en masse praktisk, men jeg tog mig selv i det og satte en stopper for det. Jeg skal holde fri! Så jeg fik læst min bog færdig, fik lavet mig en lækker kakao med is, flødeskum og en donut på toppen og så har jeg fået puttet en del med Prinsen. :P I morgen kommer nok til at ligne dagen i dag. Jeg vil dog gerne se om ikke jeg kan brainstorme lidt indlæg til bloggen og måske lidt nye og kreative makeup looks. Ellers skal der bare slappes af. Og handles hvis jeg gerne vil have noget at spise i morgen, men det er også det eneste praktiske der kommer til at ske. Og måske hente en pakke. Se! Jeg er allerede begyndt at tilføje praktiske ting til min liste. Stop! *Haha*

Nå, men jeg ville egentlig bare gerne høre hvad I kunne tænke jer at læse om og se her på bloggen? Kom endelig med jeres ønsker. Også selvom I måske ikke tror det er noget jeg kunne finde på at gå med til. Smid endelig forslag til mig i en kommentar til dette indlæg. Det ville være skønt med lidt andres idéer. ;) Det er altid godt med lidt indput udefra.

2 kommentarer:

 1. Jeg gad godt læse lidt flere personlige indlæg, hvor du fortæller om hvordan du har det og hvordan du føler du har udviklet dig eller hvordan du evt ser fremtiden. Gad virkelig også godt se dig lave sådan et indlæg, som jeg lavede i sidste måned, med ting du synes, du selv er god til. Og måske vlogs.. Savner dem..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. - fremtiden uddannelse job
  - hvad gør du for at kan fungere i hverdagen med dinesygedomme
  - Diy til hjemmet af genbrugsfund
  - Diy pynt til højtider

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)