Endelig weekend ... og Påskeferie!

Endelig weekend. Og tilmed Påskeferie! Jeg havde faktisk glemt at ferien startede denne weekend, så jeg føler mig lidt bagud med de ting jeg gerne ville nå inden. Men jeg må bare se om ikke jeg kan indhente noget af det i morgen, selvom jeg egentlig havde planlagt at holde både Lørdag og Søndag helt tom for planer for at kunne slappe godt af. Men min Mandag er stort set også tom, så må bare slappe lidt af der også. Og så starter det sociale ræs ellers. Puha.. Der kommer heldigvis et par hyggelige dage iblandt, men det er nu ikke det hele jeg ser lige meget frem til. Men jah.. Det skal nok blive en ganske okay hyggelig ferie alligevel.

Jeg overvejer faktisk at smutte tidligt i seng i dag. Jeg er godt træt efter en lang dag. Jeg besluttede mig for at ordne alt det praktiske herhjemme, så jeg ikke skulle tænke på noget af det i weekenden. Så jeg fik gjort rent og ryddet lidt op hist og her. Og så fik jeg hentet og lagt vasketøj på plads samt handlet ind til weekenden. Dejligt. Det er så skøn en følelse bagefter når alt det er ordnet. Jeg hader det når jeg står midt i det, men bagefter?! Den bedste følelse ever.

Det har også været skønt med noget andet at tænke på. Jeg har ikke rigtig tænkt på det der skete i Onsdags i dag. Det har faktisk været lidt som om at jeg har været tom for følelser hele dagen. Det er først her til aften at jeg fik fældet lidt tårer, men det skyldes nu mest sæsonafslutningen på "The X-Files". Sikke en vild overraskelse vi fik kastet i hovedet der. Nu håber jeg satme de vælger at lave en sæson mere. Selvom de egentlig helt skulle have ladet være med at genopstarte serien. Men nu hvor de alligevel har valgt at gøre det, så hungrer mit "X-Files"-elskende hjerte jo bare efter mere! Åhhhhh! Ventetiden bliver lang. Og jeg bliver knust hvis de stopper den her. Det ville være totur!

Nå.. Jeg tror jeg vil smække bærbaren sammen, finde en bog frem og læse lidt inden jeg smutter i seng. Kryds fingre for at mit kreative projekt vil lykkedes for mig i morgen, og så håber jeg at I får en skøn weekend. Og hvad har I egentlig af planer for Påsken? Noget spændende. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)