Endnu en virkelig spændende bog af Nora Roberts - "Whiskey Beach"

Bogen er venligst tilsendt af Flamingo til anmeldelse - Meningerne er mine egne.
Åhhhh ja tak Flamingo! Så fik jeg endelig lov til at læse endnu en skøn bog af Nora Roberts. De har nemlig genudgivet den der hedder "Whiskey Beach" og hold da op hvor har jeg været spændt på at dykke ned i den. Jeg elsker Nora Roberts' måde at skrive på og hun har altid en lækker rød tråd i hendes bøger. En tråd jeg troede var den samme i dem alle, men det opdagede jeg denne gang ikke var rigtigt. Men det gør ikke læseoplevelsen værre. Tværtimod. Det er faktisk forfriskende med en lidt anden retning end den jeg var blevet vant til i hendes bøger.

I bogen følger vi den succesfulde forsvarsadvokat, Eli Landon - eller forhenværende forsvarsadvokat. For det erhverv har han lagt bag sig. Ikke nødvendigvis pga. lyst men nærmere af tvang. Han er nemlig blevet anklaget for mordet på sin kone. En kvinde som havde en affære, men som blev myrdet for de blev separeret.

Eli rejser hjem til Bluff House på Whiskey Beach, som er gået i arv i generationer i hans familie, for at få fred og ro. Han står stadig under anklage for mordet på konen, men de har endnu ikke kunne bevise hans skyld. Det forhindrer dog ikke en bestemt betjent at gøre hans liv til et mareridt. Men for en stund har han fred. Troede han.

For i Bluff House bliver han mødt af Abra. En kvinde der passer på huset imens Elis bedstemor kommer sig over et uheld i selv samme hjem. Abra er en kvinde med mange interesser - Hun er yogalærer, smykkedesigner, massør, rengøringskone, shopper og hvad der nu ellers kan hjælpes til med. Og det er ikke kun Bluff House hun står for at holde ved lige - hun har mange steder hvor hun sætter sit præg på.

I starten er hun kun et irritations moment for Eli, for hun er anmasende, bestemmende og hent igennem en .... distraktion. Hun nægter at lade Eli være i fred. Han har nemlig fanget hendes interesse og hun har gjort det til hendes mission at gå ham på rette fod igen.

Det varer dog heller ikke længe før Eli begynder at føle sig tiltrukket af hende og det samme omvendt. Men mordmistanken hænger stadig over hovedet på Eli og han ønsker ikke at hun skal involveret for meget i hans kaos af et liv. Men hun bærer selv på en meget grim oplevelse, så hun er ikke så nem at skræmme væk. Og da det pludselig viser sig at sagen fra Boston er fulgt med ham til Whiskey Beach, så begynder problemerne for alvor at spænde ben for ham. Endnu et mord sker og Eli er igen under mistanke. For det har muligvis en sammenhæng med mordet på hans kone. Men hvem er morderen? Er der flere? Hvem er det der er ude på at gøre det af med Eli? Og hvorfor bryde ind i Bluff House for at grave i kælderen? Ledes der efter en sagnomspunden skat? Gør morderen måske bare ekstra ud af at få Eli til at se skyldig ud? Abra og Eli er fast besluttet på at finde svarene og finde ud af hvem der er efter ham. Hvem der har slået Elis kone ihjel, samt den privatdetektiv der skyggede ham. Er det en person i Whiskey Beach? Er det en fra Boston? Hvad har det med Elis familie at gøre?

Tja.. I må læse bogen for at finde ud af det. Jeg kan dog fortælle så meget at jeg er positivt overrasket over den måde denne bog er skrevet på. Som nævnt før, så er der ikke den samme røde tråd, som de forrige bøger jeg har læse af Nora Roberts. De startede med et "tilbageblik", hvor man følger hovedpersonen før, imens og efter en ulykket. Man følger dem på deres flugt til et nyt liv. Og så følger man dem det nye sted og i igennem de udfordringer, mysterier, personer fra fortiden osv. Denne bog er skrevet på en lidt anden måde. Jo vi hører om en tragedie, men vi er ikke med til at opleve den. Vi får først lov til at være med når hovedpersonen allerede er kommet det nye sted hen, forsøger at opbygge et nyt liv, møder nye mennesker osv. Og så er der klassikeren - fortiden forfølger dem til det nye sted. Men starten er en smule anderledes og det er faktisk lidt forfriskende. Og som I nok kan fornemme, så er jeg stadig stor fan af Nora Roberts. Hun har sku gjort det igen.

Nu ventes der bare på den næste gengivelse fra Flamingo. :D Tak for min ekstra dosis Nora Roberts. Det varmede mit hjerte og denne bog har stillet lidt af den sult jeg havde efter flere af hendes bøger.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)