Min nye Instagram Tracker i min Bullet Journal

Jeg har tilføjet lidt nye sider til min Bullet Journal. Denne gang har jeg gjort lidt mere ud af en af de trackere jeg tidligere har haft, men som jeg hurtigt blev træt af, fordi den var for simpel. Nemlig en Instagram Tracker. Til begge mine profiler. Nu er jeg ikke en der får voldsomt mange følgere dagligt, så jeg tør godt lave sådan en her. Den kan holde længe og det er en sjov måde at holde styr på de små milepæle. Og nu hvor jeg elsker lyskæder og polaroid billeder, så tænkte jeg at det var oplagt at lave det på denne måde. Jeg skriver måned og årstal på de forskellige mål når jeg når dertil og så "tændes" pæren op til det også. Og selve polaroid billedet bliver malet gråt. Det er ikke de store detaljer der markerer milepælene, men jeg vil stadig gerne holde det lidt simpelt - også i farverne.

Hvad synes I? ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)