Månedens Favoritter - Marts 2018

Indlægget indeholder produkter jeg har fået tilsendt til anmeldelse denne måned.
I denne måned havde jeg faktisk alt for mange favoritter, så jeg blev nødt til at skære lidt ned på det for at det ikke blev for voldsomt i dette indlæg. Det sker sjældent at der er så meget på én måned, men når det sker må det jo være et tegn på at det har været en god måned produkt-mæssigt. :)

Her ser I min reducerede bunke.

Nu hvor jeg har fået lidt mere af denne Chai Latte - Choko Orange fra Fredsted købt, så har jeg langt om længe kunne nyde lidt af det igen. Den smager simpelthen så godt. Jeg overvejer at prøve nogle af de andre varianter også, men tror ikke rigtig de kan overgå denne. Men det må tiden vel vise?! ;) Kan I anbefale nogle af de andre?

Jeg har også haft stor glæde af de lækre Soja Brikker fra Duftverket og det er især denne "Enchanted Forrest" som jeg har brugt mest af. Åhhh Lene kan altså noget magisk når det kommer til duftlys. Hvis I endnu ikke har prøvet nogle af dem, så kan jeg varmt anbefale jer at gøre det. Læs eventuelt om dem her.

Jeg har også været rigtig glad for det ChrisCopenhagen ur jeg fik hjem til test denne måned. Det er så lækkert simpelt og går til alle mine outfits. Og som jeg også skrev i indlægget hvor jeg anmeldte det, så har det den perfekte størrelse og er lige præcis hvad jeg har ledt efter i nogle år nu. Jeg har brugt det stort set hver dag siden jeg fik det hjem.

Jeg har også været ret glad for kombinationen af L'Oréal Paradise Extatic Mascara og Primer. Jeg er ret kræsen når det kommer til mascaraer og normalt er jeg ikke til klumpende mascaraer, men denne er.. overraskende god. Den klumper ikke helt så meget som så mange andre, men den gør det en smule, men det er med til at give godt med volume. Og hvis man bruger primeren sammen med den så tilsætter man ekstra meget volume og længde. Se det er ikke så dårligt.

Jeg er typen der får problemer med fedtet hår hvis jeg bruger en bestemt shampoo og balsam for længe af gangen. Jeg skal derimod skifte lidt imellem dem jeg bruger for at forhindre i at det sker. Men de tre varianter jeg brugte var ikke nok i denne måned. Derfor ville jeg gerne prøve en ny. Jeg fandt så denne Elvital Dream Length Restoring Shampoo med tilhørende hårmaske og ohhh my hvor har mit hår elsket det. Jeg skal helt sikkert have købt noget mere. Og så dufter de fantastisk! Perfekt til den kommende årstid.

Jeg løb også tør for min ene Mavala Double Lash Primer så jeg besluttede mig for at købe en ny til lageret. Jeg har nemlig brug den en del denne måned, og inden jeg når at se mig om så er den også brugt op. Jeg har haft mange problemer med at mine vipper faldt af i store mængder fordi jeg har haft en ret hård psykisk periode. Jeg har grædt meget og derfor også gnedet en masse i mine øjne. Og det er altså en rigtig skidt ting hvis man gerne vil holde sine vipper pæne. Så derfor har jeg forsøgt at forebygge for meget tab af vipper ved at bruge denne. Det hjælper en smule og giver dem lidt styrke.

Og så må jeg ikke glemme de Mælkechokolade Æg med "Popping Sugar" som jeg fik spist en del af denne måned. Mums! De er simpelthen så gode og jeg er stort set løbet tør for min pose nummer to. Jeg har ekstremt meget lyst til at købe en tredje, men jeg bliver nødt til at lade være. *Hehe* Men åhh de er gode. Hvis I endnu ikke har prøvet dem, så synes jeg at I skulle prøve. ;) I kan læse lidt mere om dem i dette indlæg.

Tidligere på måneden fik jeg også læst bogen "Whiskey Beach" af Nora Roberts og anmeldt den på bloggen. Ohhhh my hvor er hun altså bare en fantastisk forfatter! Jeg er blevet ret glad for hendes romaner, og jeg er stadig på jagt efter flere af hendes enkeltstående bøger. Hun har lavet flere større serier, men dem har jeg ikke fået læst endnu. De er heller ikke så nemme at få fingrene i. Har forsøgt flere genbrugsbutikker, men jeg har ikke lyst til at købe de bøger jeg har fundet, for der er ingen garanti for at jeg kan finde resten i den pågældende serie. Så derfor er det primært hendes enkeltstående bøger jeg leder efter. Og heldigvis er forlaget Flamingo så småt begyndt at genudgive nogle af dem. Men ventetiden imellem dem kan godt virke lang nogle gange. *Hehe*

Sidst men ikke mindst, så er der mit nye BookSeat som jeg ikke kan undvære nu hvor jeg har den. Det er altså en helt igennem fantastisk opfindelse og I kan læse lidt mere om den her hvis I skulle være interesseret. Jeg kunne personligt godt finde på at købe den i nogle flere farver. Måske så jeg har til hver årstid? *Hehe* Jeg ved at det er tosset, men sådan er jeg bare. ;)

Hvilke favoritter har I haft denne måned? Noget I kan anbefale at jeg skal prøve?

2 kommentarer:

 1. Hej - Go påske.
  Jeg er selv kaffedrikker, men min datter drikker chai latte både den med lakrids og vanille er hun vild med :-) VH Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde.
   Okay dem må jeg prøve. Eller.. Nok ikke den med lakrids, men måske den med vanilje. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)