Find din indre Elver frem dette Forår

*Reklame* - Produkter modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger.
Jeg er typen der drømmer om at have min egen samling af forskellige SFX produkter. Men de er bare så dyre at købe hjem, så det er indtil videre ikke blevet til det helt store. Jeg har lidt hudlim (Har et par dråber tilbage), polymorph, falsk blod og flydende latex (Med ammoniak), men det kommer man ikke langt med. Slet ikke i de små mængder jeg har det i, men det er da en start. Jeg leder stadig efter noget scarwax og/eller gelatine og noget tykkere falsk blod. Og så er der selvfølgelig de produkter jeg har fået hjem fra Coolstuff.dk her for lidt tid siden.

Jeg har langt om længe fået mig en lille hudlim mere og så har jeg valgt at jeg ville prøve en flydende latex UDEN ammoniak. Især når det skal bruges i området omkring øjnene. Ammoniak er ikke rart at få for tæt på øjet, så jeg har ikke rigtig leget så meget med det jeg har. Men nu har jeg endelig mulighed for at prøve noget sjovt. Og så har jeg altid haft en drøm om at få noget bodypaint. Jeg har fået fire farver hjem for at prøve det og jeg må sige at jeg allerede elsker det og ønsker alle farver i min samling. Ohhh my hvor kunne jeg lave mange fede looks hvis samlingen var komplet.

Og sidst men ikke mindst - den ting der gjorde at jeg fik idéen til det look jeg har lavet med nogle af disse produkter. Disse fantastiske høretelefoner med ELVERØRER! Åhhh jeg var solgt da jeg så dem. Så meget at jeg endda købte et par ører uden høretelefonerne på eBay, men kvaliteten er ikke specielt god. Så jeg er glad for at jeg nu også har disse. Jo ledningen er måske lidt irriterende hvis man vil bruge dem til et look, men til hverdag er de da fantastisk sjove! Og lyden i dem er også ganske okay. Helt klart nogle hovedtelefoner jeg vil bruge fremover når jeg gerne vil finde min indre elver frem. :P

Og nu hvor jeg har dem, så kunne jeg ikke lade være med at gøre lidt ekstra ud af makeup looket når nu de skal vises frem. Jeg har til dette makeup look brugt ørerne (selvfølgelig), hudlimen til de små sten og bodypainten til det kreative. Det var ikke alt der lykkedes lige godt, men til trods for udfordringerne og håret der ikke ville lystre, så synes jeg selv at resultatet blev ganske okay.

Næste kreative makeup look bliver lidt ..... Udenjordisk. ;) Men indtil da så kan I se mit elver look her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)