Mine Krystaller har fået et "Nyt Hjem"

Sidste weekend var jeg en tur i Odense og i den forbindelse var jeg et smut inde forbi Genbrugshallerne. Jeg var nemlig på udkig efter en amagerhylde eller noget lignende til mine krystaller. Før var de placeret i mine bogreoler, men jeg synes lidt at de "forsvandt" der. Derfor var jeg på udkig efter noget hvorpå jeg kunne samle dem og nyde dem alle på samme tid. Jeg fandt flere amagerhylder, men enten var de for store eller for små, men Jeanette spottede så denne liggende på nederste hylde i rodet gemt godt væk. Jeg fik den gravet frem og den var stort set som jeg havde ønsket. Den er super simpel, med tre hylder og så har den en rigtig fin størrelse. Jeg ville ikke have en med høje kanter på, da mine krystaller så bare ville forsvinde bag dem, så da jeg så at denne ingen kanter havde så tog jeg den med mig. Og så kostede den kun 35 kr. Den er tydeligvis hjemmelavet og ikke specielt pæn, men jeg har planer om at give den en smule maling på et tidspunkt, men indtil videre er den fin som den er.

Jeg har fået viklet en lyskæde omkring - det giver altså lige lidt ekstra hygge og selvfølgelig lys - og så har jeg forsigtigt hængt den op med et par søm og bundet den fast så den ikke falder af. Og så har jeg selvfølgelig fået samlet alle mine krystaller sammen og placeret dem på hylderne. De fylder allerede en del. Men jeg synes selv det er blevet rigtig hyggeligt og det ser skide godt ud om aftenen når det hele er tændt.

På hylden under har jeg faktisk også min heksegryde, som jeg fandt i Genbrugshallerne første gang jeg var derinde. I den står min måne lampe og så har jeg et par porcelæns kaktusser - disse skifter jeg nok ud med noget andet på et tidspunkt - og min lille kobber heksegryde stående ved siden af.

Det er blevet en super hyggelig lille krog hvor jeg kan gå lidt Wicca-amok. Og så fik jeg langt om længe gjort noget ved den bare plet som jeg længe har været lidt irriteret over. Det betyder selvfølgelig at jeg ikke kan bruge hylden her til at tage billeder ved længere, men det går nok. Jeg har flere steder hvor jeg kan gøre det i stedet for. Det vigtigste er at jeg er glad for resultatet.

2 kommentarer:

 1. Det ser altså vildt godt ud med den hylde :D
  Jeg er sikker på dine krystaller elsker deres nye hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også sikker på, og mange tak. :D <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)