Nyt Ur fra ChrisCopenhagen

*Reklame* - Modtaget til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Jeg er typen der godt kan blive røv misundelig på folk der har smukke ure. Jeg har selv kun haft et par stykker hele mit liv, men ingen af dem var noget specielt. Jeg har dog mit Skagen Danmark ur, som jeg fik for tre år siden, men det er også det eneste rigtig fine dameur jeg har. Selvom det er sølv og ret neutralt, så savner jeg bare lidt flere valgmuligheder. Og nu har jeg hele to ure at kunne vælge imellem. Jeg har nemlig været så heldig at ChrisCopenhagen ville sende mig et ur, og jeg valgte det der hedder "Knippelsbro". Et rigtig fint ur i sort og sølv - farver som jeg stort set kun går med - så det kunne ikke være mere perfekt til mig.

Jeg var meget spændt på hvor stor urskiven var, da jeg før har fået ure hjem hvor den simpelthen bare var alt for stor. Til nogen klær det med de store urskiver, men til folk som mig selv der ikke er helt så tynd og har nogle ret så kraftige knogler, så går det altså bare ikke. Det ender hurtigt med at se rigtig kluntet ud og det er ikke charmerende. Så jeg var som sagt meget spændt på dette ur.

Remmen er i sort læder med ”krokodille” print og selve urkassen er sølv og urskiven indeni uret er sort. Jeg havde overvejet et med hvid urskive (Kan ikke huske hvad det hed, og jeg kan ikke finde det på deres site længere - det er nok udsolgt pt.), men jeg tror nu alligevel at jeg bliver gladere for det sorte her. Det passer mere til min stil og kan gå til alle tænkelige farver. Og så er urskiven ikke for stor til mit håndled! Åhh jeg blev så glad da jeg åbnede kassen op og så det. Og så elsker jeg at det er så simpelt men stadig helt ekstremt flot!

Nu har jeg to smukke dameure - et i sølv med små sten i og nu dette sorte med sølv detaljer. Og ved I hvad? Nu har jeg fået blod på tanden og tror faktisk jeg gerne vil have flere at vælge imellem. Måske nogen med et smukt design i urskiven?! Måske endda et med lidt mere farve på urremmen?! Mulighederne er mange. Og jeg synes helt sikkert at I skal give ChrisCopenhagen urene og Uniwatches et kig. De har så mange fine at vælge imellem.

Og nu hvor det er et ChrisCopenhagen ur jeg har fået hjem, som jeg varmt kan anbefale, så synes jeg da også at I skulle have muligheden for at få et. Jeg har nemlig en rabatkode til jer hvor I kan få hele 25% rabat på lige præcis de ure. Se det er da en ret lækker deal! 25% er en stor bid man kan fjerne af prisen. Så hvis det kunne være noget, så skal I bare bruge koden GIZMOAMH på dette site. ;)

Tak til ChrisCopenhagen og Uniwatches for dette smukke og simple ur. Det får jeg helt sikkert stor glæde af og I vil nok se mig gå med det ret ofte fra nu af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)