Påske Tip! - Mælkechokolade Æg med "Popping Sugar"!

Da Føtex begyndte at fylde deres Påske slik på hylderne, købte jeg en pose med chokoladeæg. Det der solgte mig ved disse var at de indeholdt "Popping Sugar". Jeg tror nok at man stadig kan købe små poser med det i. Jeg var i hvert fald stor fan af det da jeg var barn. Jeg elskede at hælde posens indhold i munden med det samme og så ellers bare mærke og høre det der sukker "poppe" på tungen som fyrværkeri. Det kildede og sagde sjovt. Så derfor ville jeg gerne prøve disse æg, for at se om det nu også kunne passe at der var dette sukker i dem.

Og det er der! Der er ikke så meget af det, men lader man chokoladen blive opløst og lader sukkeret blive på tungen så begynder det så småt at "poppe". Det er ren nostalgi! Og så smager de tilmed godt. Æggene altså. ;) Så jeg endte med at købe endnu en pose i går da jeg var nede og handle. Har stadig over halvdelen af den første pose tilbage, men.. argh! Jeg kunne ikke lade være.

Så drop de kedelige påskeæg i år. Køb disse! Jeg vil vædde med at alle vil synes de er lækre og tilmed sjove. Især børn. *Hehe* Ja jeg har til tider en barnlig sjæl, så jeg kan stadig synes at sådan noget her er sjovt. Og så har man en lækker lille snack til hyggen om aftenen når man sidder med kaffen, teen, den varme kakao og nyder en bog, film eller andet. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)