Savnet er stort i dag - Glædelig Skt. Patricks Dag

Jeg har virkelig haft ondt i mit Irsk-elskende hjerte i dag. Og det gjorde det ikke bedre da jeg gik på Instagram og så alle de skønne billeder fra Irland. Åhhhh den parade så fed ud! Og alle de glade ansigter og kreative udklædninger og makeup. Behøver jeg at sige at jeg savner Irland og ønskede at jeg kunne være der i dag? ;) Jeg har også fældet en del tårer. Det går pludselig op for en hvor meget ting betyder når man ikke har det længere. Selvom jeg aldrig har "haft Irland" på den måde. Men jeg savner at være der. Savner omgivelserne, menneskene, maden, øllet, den Irkse accent og.. ja.. Det hele! Det er pisse hårdt.

Derfor gjorde jeg også lidt ekstra ud af det i dag. Jeg forsøgte at smide lidt Irsk ind i det hele. Maden, musikken og stemningen herhjemme. Det hjalp en smule, men savnet var stadig stort. Men man må jo arbejde med det man har, ik? Jeg kan jo håbe at jeg en dag kommer tilbage dertil og får hele oplevelsen igen. Og hold da op hvor skal det nydes.

Udover alt det Irske har jeg prøvet at slappe lidt af. Jeg har haft ret mange smerter de sidste par dage, og det lader ikke til at blive bedre. Og så stødte jeg faktisk på mine forældre da jeg var nede og handle. Hvilket resulterede i at jeg endte med at købe en bog med hjem, da min mor også skulle have en og vi så kunne benytte os af et tilbud, samt at jeg tog med dem et smut op til Loppeladen bagefter. Der er så mange fede ting deroppe, men jeg endte kun med at komme hjem med en nederdel. I nogle skønne Efterårsfarver. Den kunne godt tåle at have været i en størrelse større, men.. den kan stadig bruges. Skal i hvert fald have prøvet nogle forskellige ting ud med den - outfit mæssigt.

Her til aften er planen at jeg bare skal sidde lænet tilbage i lænestolen med en bog. Er kommet ind i en god rytme igen og det er rart. Får godt nok ikke lavet ret meget andet, men det gør mig ikke noget. Jeg er bare glad for at jeg langt om længe kan holde ud at læse igen. Og stormen raser også udenfor i disse dage, så lysten til at lave noget udendørs eksisterer ikke så længe det er sådan. Nu må det bare gerne blive lidt bedre vejr så man kan komme ud og nyde det.

Nå.. Jeg vil smutte. Jeg håber I har haft en god Lørdag.

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)