#GoodieBoxDK April 2018 - "Beauty Geniuses"

*Reklame* - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Så er det blevet tid til at kigge lidt nærmere på indholdet af denne måneds Goodiebox. Og jeg var super spændt på at se hvordan designet på boxen ville være også. Der er ikke noget kreativt på den denne gang, men den smukke mintfarve er jeg kæmpe fan af! Den skal jeg helt sikkert gemme. Måske endda skifte den ud med en af de lyserøde vi fik de første par gange. Jeg er jo ikke rigtig til det lyserøde, men denne passer meget bedre til mig. Perfekt.

Temaet denne gang er "Beauty Geniuses" og det betyder at de produkter vi har fået med er multifunktionelle og/eller ganske enkelt geniale. Nu må vi så se om jeg er enige med dem der har udvalgt produkterne. Så lad os kigge nærmere på dem.

● The Body Shop - Body Yogurt - Det første produkt jeg var spændt på var denne body yogurt fra The Body Shop. Jeg kunne se at vi kunne få en ud af fire forskellige dufte og jeg ville helst have haft "Almond Milk", men "Mango" var min nummer to, så jeg er okay tilfreds med den. Den dufter jo skønt og den er perfekt til årstiden. Hvis jeg skal beskrive dette nye produkt, så er det at det er en blanding af deres body butter og deres sorbet. Den trænger hurtigt ind i huden som sorbeten men den er lidt tykkere i konsistensen - hvilket er nærmere deres body butters. Men den er altså en "tykkere" sorbet som de så har valgt at kalde yoghurt. Jeg skal helt sikkert have købt mig den i "Almond Milk" næste gang jeg kommer i nærheden af en af deres butikker.
Full size (198 g) - Vejl. pris 95 kr

● L'Oréal - Sugar Scrub Glow Grape Seed - Jeg er skuffet over at vi kun har fået en lille gratis prøve med af dette produkt. Især når det i forvejen er et ret billigt et i forvejen. De kunne da godt have smidt en full size eller måske bare en travel size med i boxen. Her er der jo kun til én gang! Hvordan skal man vide om produktet er godt - især på længere sigt - når man ikke kan teste det af flere omgange? Ja jeg er lidt skuffet. Men.. Når det nu er sagt så synes jeg selve scrub-delen i den er ret god. Og sukkeret bliver jo opløst efterhånden som man får den masseret ind i huden med varmt vand. Dog synes jeg det føles som om den efterlader en lidt fedtet hinde når man har skyllet den af og fået tørret huden godt efter. Det er jeg ikke den store fan af.
Gratis prøve (4 ml) - Vejl. pris 99,95 kr for 50 ml

● Goodiebox - Brush Cleanser Egg - Jeg har faktisk allerede sådan et "æg" her og jeg elsker det. Den er et must når først man har prøvet den en gang. Det går hurtigere med at rengøre sine brushes og det er også nemmere at rengøre i dybden med sådan en her. Havde jeg brug for et mere? Nej.. Men så har jeg da en på lager når den anden er slidt og falder fra hinanden. *Hehe*
Full size - Vejl. pris 79 kr

● Verso - Face Cream with Retinol 8 - Day Cream - Jeg synes jeg gentager mig selv igen og igen med produkter som dette. Jeg er bare IKKE til dagcremer. Hvis jeg endelig skal bruge en creme i ansigtet så skal det være en natcreme. Derfor er jeg også super ked af at jeg fik dagcremen og ikke natcremen. Man kunne få begge dele. Jeg prøvede den dog alligevel og .... tja.. Er ikke fan. Den er ret tyk og det føles som om man har en maske på. Alt for fedtet til min smag.
Travel size (15 ml) - Vejl. pris 695 kr for 50 ml

● Gosh - Lumi Drops - Produkter som dette er... jo egentlig super fine og multifunktionelle, men.. jeg bruger bare ikke sådan noget. Flydende produkter som blushes og bronzere er bare så ... not me. Så jeg er virkelig ked af at vi endnu en gang har fået sådan et produkt med. Jeg kan ikke bruge det sammen med det andet jeg normalt bruger. Og ja man kan også bruge den til læberne, men.. jeg har andre produkter jeg hellere vil bruge. Ikke sagt at den ikke er fin. Bruger man ikke foundation eller andet der kan drille i forbindelse med dette, så er det jo et fantastisk produkt. Men det er som sagt bare ikke noget for mig.
Full size (15 ml) - Vejl. pris 109,95 kr

● Lord & Berry - Silhouette Lip Liner - Jeg kan altid bruge en transparent lipliner. Især hvis jeg skal bruge en nude læbestift som jeg ikke ønsker at ændre farven på pga. en farvet lipliner. Stort set uanset hvor lys eller mørk ens lipliner er, så vil det altid ændre farve på en nude læbestift. Så en transparent lipliner er perfekt i sådan en situation. Og denne er overraskende god. Den lover godt nok at fylde linjerne omkring læberne ud for at få en mere skarp kant, men det synes jeg nu ikke helt jeg oplever. Men jeg har også en ret ujævn kant på læberne, så det ville alligevel være stort set umuligt. Men den fungere som den skal og jeg kunne sagtens finde på at købe den i en full size.
Travel size (0,5 g) - Vejl. pris 119 kr for 1,4 g

● Naobay - Equilibria Face Mist Toner - Jeg er normalt ret glad for Naobays prosukter, så jeg var ret spændt på at prøve denne mist toner. Jeg synes dog at selve spayen er for "våd". Det ville have været skønt hvis den var mere fin i det, men den føles for voldsom. Man skal i hvert fald ikke bruge den efter man har lagt sin makeup. Man kan måske bruge den som det første og lade den tørre ind før man går igang med makeuppen. Så er den rigtig fin. Den har dog en duft jeg ikke synes om, men det er noget man sagtens kan lære at leve med.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 105 kr

Som I nok kan fornemme så har denne box ikke rigtig været den store succes hos mig. Men man kan heller ikke være heldig hver gang. Der er dog et par produkter som jeg ved at jeg får brugt, så helt en fiasko var det ikke. :) Håber bare at jeg er lidt mere heldig med den næste. Det er også min fødselsdags måned næste måned, såå... Håber på nogle lækre makeup-produkter. :D Måske noget med noget glitter. Farver... Noget jeg kan bruge til nogle smukke Sommer makeup looks!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)