Jeg er ved at være klar til en super hyggelig weekend

Jeg har haft en ret øv dag, men jeg trøster mig selv med at jeg nu er ved at være helt klar til weekenden. Jeg havde håbet at posten kom forbi i dag med en pakke der skulle komme i denne uge, men de kom ikke med den. Typisk. Og jeg er ved at være i tidspres, da jeg skal bruge indholdet til et look jeg skal lave i samarbejde med ... ja det vil jeg ikke afsløre endnu. Men jeg er sikker på at det bliver virkelig godt og jeg glæder mig til at komme igang. Købte indholdet for snart en måned siden og det plejer aldrig at tage så lang tid for pakker derfra at nå frem. Så jeg er pænt irriteret på PostNord lige nu. Og jeg bliver TOSSET hvis den kommer frem smadret. Næste uge er sidste chance inden det bliver for sent for mig. Så de må fandme snart tage sig sammen!

Men jeg prøver som sagt at holde humøret oppe. Jeg er nemlig ved at være klar til weekenden og det betyder også til Read-A-Thon! Jeg fik handlet alt i dag - af to omgange, da jeg skulle to forskellige steder hen. Men det passede ret fint med at min bostøtte kom i morges og vi alligevel skulle ud og gå en tur. Så kunne jeg komme ned og handle det jeg skulle i Aldi. Da vi kom hjem fik vi snakket lidt om de ting der driller i øjeblikket og en ubehagelig overraskelse jeg har fået på mail. Jeg vil gerne snakke med min nye sagsbehandler inden jeg begynder den krig, men jeg skal først ses med hende om lidt over to uger. Og der er min deadline for længst overskredet. Men jeg kan ikke rigtig gøre så meget. Min bostøtte vil dog gerne hjælpe hvis det er, så det er rart at vide. Det kan være at vi skal igang med det efter næste uge.

Men det vil jeg ikke tænke mere på denne weekend. Der skal hygges og jeg skal forsøge at slappe af. Alt der hedder mad, snacks og drikkelse er købt og det er så rar en fornemmelse. Jeg mangler kun nogle småting og noget husligt jeg skal ordne i morgen, men ellers er jeg klar. Jeg ville egentlig også gerne have leget lidt med det jeg skulle have modtaget med posten, men.. tja...

Jeg vil smutte. Tror jeg vil lave mig en kop te og sidde og læse lidt. Jeg forsøgte tidligere i dag men jeg gik totalt kold på sofaen. Så jeg tyvstarter lidt på hyggen i aften. ;)

Hvad har I andre af planer for weekenden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)