Forberedelser og "Dagen før Read-a-Thon"-TAG

Så står den endelig på Read-A-Thon i morgen. Jeg har glædet mig og jeg har denne gang forberedt i lang tid før for at være sikker på at det hele er klar. Der skulle ikke mangle noget denne gang. Fordi butikkerne har lukket i dag, så har jeg måtte købe de sidste ting ind i går og derfor er dagen i dag ikke så stresset. Det er faktisk en rar fornemmelse. For nu har jeg tid til at gå og ordne de sidste småting herhjemme uden at være bange for ikke at nå det.

Sidste år lavede jeg mit eget personlige Read-A-Thon-tag og det har jeg tænkt mig at gentage i år. Altså tagget. Det er nemlig et "sidste-update-inden-dagen"-tag så det skal selvfølgelig laves i dag. Og I skal være mere end velkommende til at bruge spørgsmålene selv på jeres blogs hvis I skulle få lyst. Gør I det må I meget gerne smide et link så jeg kan læse med.

● Hvilke bøger har du lagt frem i din TBR-bunke?
Jeg har tre bøger i min bunke denne gang. Jeg har skrevet et indlæg om min bogbunke og den kan I læse mere om her. Det er alle enkeltstående bøger, hvilket jeg foretrækker at læse til sådan en begivenhed her.

● Har du andre planer udover at læse?
Jeg har sørget for at jeg ikke har nogen aftaler denne weekend, så nej. Der skal læses og hygges begge dage. Det bliver rart med en weekend der udelukkende står i bøgernes verden. Og jeg tror også at Cosmo vil sætte stor pris på det, da det vil betyde at der kan puttes en masse. Og så skal jeg se om ikke også jeg kan huske at smide lidt self-care ind. Ansigtsmaske, fodbad... you know. Ren forkælelse. Det sker så sjældent for tiden, og jeg skal blive bedre til det. Så det er jo en perfekt weekend til det. Hvis jeg husker det - hvilket jeg skal - så den skal også stå på lidt self-care.

● Hvornår begyndte du forberedelserne og planlægningen?
Well.. Jeg tror faktisk allerede at jeg begyndte da vi gik ind i April måned. Jeg begyndte i hvert fald allerede der at skrive mine idéer ned til indlæg der havde noget med Read-A-Thon at gøre. Jeg fik også designet og bestilt krus så jeg kunne nå at få det hjem inden weekenden, samt alle de andre forberedelser jeg løbende har ordnet. Så det er faktisk noget jeg har gjort hele måneden. Altså forberede mig til i morgen. Og jeg har hygget mig med det. Det har selvfølgelig været ekstra intenst her i denne uge, men det var jo også der alt skulle handles ind og gøres klar.

● Bliver du ved i alle 24 timer eller skal der soves lidt?
Jeg er ikke helt ung mere, så jeg kan ikke holde mig vågen så længe. Jeg forsøgte det første år jeg deltog, men jeg måtte opgive. Og har derfor ikke forsøgt siden. Så jeg tror også at der lige skal soves en 6-8 timer denne gang. Jeg vil ikke smadre min døgnrytme for meget, da jeg jo også skal tidligt op om Mandagen igen. Såå.. Tja.. Der skal soves når vi når halvvejs igennem.

● Hvor har du planer om at sidde/ligge og læse?
Nu har de jo ikke ligefrem lovet det bedste vejr her i weekenden, så jeg tror jeg bliver indenfor. Jeg skal have gjort klar i sofaen og i lænestolen. Alle de lækre puder og tæpper skal ligges klar så jeg kan sidde der. Det ville have været lækkert at have kunnet sidde ude på altanen og slikke sol, men det bliver vist ikke rigtig til noget denne gang. Men så er det jo godt at jeg har andre steder hvor det er lækkert at sidde.

● Hvilke snacks har du valgt at købe?
Åhh der skal ikke mangle snacks. Jeg ville gerne have købt mere end jeg gjorde, men jeg får det ikke spist. Så jeg har kun lidt chips, lidt chokolade og nogle søde og syrlige vingummier. Derudover har jeg fået købt mig nogle bananer, vindruer og nogle gulerødder. Simpelthen for at det ikke kun skal være de søde og fy-fy-sager der bliver taget frem. Har fået blandet mig noget sagt, jeg har en cola stående, der er lavet isterninger til isvand og så står der te og varm kakao klar også. Så hverken de spiselige og drikkelige snacks er der mangel på. Så lækkert!

● Hvor meget forberedelse har du lavet i forbindelse med mad i løbet af det døgn?
Da jeg ikke kan handle ind i dag, så har jeg måtte købe lidt ekstra ind denne gang. Så i dag står den på en sandwich og så står den på simpel men lækker aftensmad Lørdag og Søndag. Det er hurtigt at lave og det mætter. Så der forsvinder ikke så meget tid på madlavningen og det er rart når man jo bare gerne vil have lov til at læse så meget som muligt. Det samme gælder snacks, morgen- og middagsmad. Alt er klar og forberedt så jeg ikke skal tænke på det. Skønt! Og det der skal tilberedes tager ingen tid og jeg kan læse imens.

● Holder du dig løbende opdateret på sociale medier eller lukke du af for det hele?
Jeg kan ikke helt holde mig fra lige at kigge en gang imellem, så jeg ender nok med at følge lidt med hos andre, og så skal jeg jo også selv opdatere på de sociale medier en gang imellem. Så det bliver nogle naturlige pauser der bliver taget der. Jeg kan få lagt bogen lidt fra mig, lige opdatere hist og her, se hvad andre laver og så lige komme op og gå lidt rundt. Steder jeg regner med at opdatere er Twitter, Instagram og her på bloggen.

● Har du planer om at gøre noget ekstra for at gøre det hyggeligt i weekenden?
Jeg har været henne og placere lidt stearinlys hist og her i stuen, jeg skal som sagt have gjort det hyggeligt ved mine læse-steder, og så skal der gøres klar til alle de varme og kolde drikke i køkkenet. Det skal være nemt at komme til. Derudover skal jeg også lige have udvalgt lidt ansigtsmasker og andet self-care som skal ligges klar ude på badeværelset. Snacks skal også i div. skåle så de er klar til at blive stillet frem.

● Er der her på den sidste dag stadig nogle ting du mangler at ordne inden i morgen?
Ja der er stadig nogle småting - som jeg også har nævnt under de andre spørgsmål. Det er alle de der små detaljer såsom at gøre snacks klar i skåle, self-care produkterne skal ligges frem, køkkenet skal forberedes, der skal findes hyggetøj frem og så skal læse-områderne gøres hyggelige. Og så har jeg også valgt at skulle have gjort rent i dag. Så skal jeg ikke sidde og irritere mig over det i weekenden.

Håber I der skal være med denne weekend er ved at være klar og at I har forberedt en masse hyggeligt. Og hvis I som sagt vælger at besvare disse spørgsmål så må I meget gerne smide et link til jeres indlæg. Til jer andre - God weekend! :D Nu vil jeg smutte.. Har som sagt nogle ting jeg skal have gjort færdige inden vi tager hul på læsningen i morgen. C'Ya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)