Månedens Favoritter - April 2018

Hold da op! Det har været en måned med en masse favoritter, og jeg har igen måtte skære lidt ned på tingene. Men det har været skønt at opdage nye og lækre produkter og genfinde ting jeg ikke har brugt længe. Derfor er der også et par gentagelser i dette indlæg - altså ting der har været iblandt mine favoritter før. Men det betyder jo bare at de netop er mine favoritter - ting jeg elsker.

Lad os kigge nærmere på dem...

Den første favorit er en håndcreme fra Jorgobé som vi fik med i sidste måneds Goodiebox. Jeg har fået brugt den en del denne måned og jeg er simpelthen så forelsket i den. Mine hænder elsker den og jeg er ked af at jeg snart er ved at løbe tør. Bliver nødt til at få købt mig en ny. Hvis I ikke har prøvet den, så vil jeg anbefale jer at gøre det. Den er lækker!

Min næste favorit er trilogien, "Mørkets Søn" af Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl, som jeg fik lov til at anmelde. Hold da op hvor har den serie overrasket mig positivt. Godt med fantasy, magiske væsner, kærlighed og konflikt imellem det mørke og det lyse. Jeg er fan... I kan læse min anmeldelse af serien her på bloggen i morgen. ;)

Jeg er også blevet rigtig glad for det Read-A-Thon krus Jeanette og jeg fik lavet os her op til årets første Read-A-Thon. Jeg har brugt det hele weekenden og jeg elsker det. Det er så dejligt simpelt men stadig dekorativt. Det kan i hvert fald pynte fint i bogreolen når det ikke er i brug.

En ting jeg gerne ville blive bedre til i denne måned var at forkæle mig selv lidt mere. Så den har stået på ansigtsmasker når jeg huskede det, og denne Pure Clay Anti-Blemish Mask fra L'Oréal har jeg især rakt mere ud efter end de andre. Jeg elsker deres muddermasker og denne er simpelthen så fed! Den bliver helt mørkeblå når den er tør og så har den et metallisk shine over sig. Og huden føles lækker efter brug.

Jeg fik også læst bogen, "Store små løgne" af Liane Moriarty, og hold da op hvor ramte den mig dybt. Jeg havde virkelig svært ved at ligge den fra mig. Det var en skøn bog men satme også hård at læse. Især fordi den... rammer noget meget personligt hos mig. I kan læse anmeldelsen af denne bog her på bloggen om lidt over en uge.

Jeg har været ret glad for en masse L'Oréal produkter denne måned, og i jagten efter den perfekte nude læbestift faldt jeg over disse to - netop fra L'Oréal. Nr. 235 er den perfekte nude farve til mig. Den har stort set samme farve som mine egne læber, og det har været så svært at finde. Nr. 236 er mørkere og har et koldt shine og jeg troede ikke at jeg ville kunne lide den, men hold da op hvor er den flot på. Hvis jeg så mixer de to - DRØMME FARVE! Jeg er så glad for at jeg fandt den. Godt nok kan jeg ikke fordrage duften af dem, men det kan jeg godt leve med når nu farven er så perfekt.

Hvis vi lige skal tage fat i de sidste L'Oréal produkter, så bliver jeg simpelthen nødt til at anbefale disse endnu en gang. Jeg havde også hårkuren og shampooen med sidste måned, og jeg elsker dem simpelthen. Det er "Dream Lenght"-serien fra L'Oréal og den indeholder både en shampoo, balsam, hårkur og en leave in creme. Ohhh my! Duften på denne serie er så lækker og passer perfekt til årstiden. Og håret bliver bare så lækkert! Ja jeg er fan. Det bliver nok min foretrukne serie denne Sommer.

I starten af April fandt jeg også en af mine Starskin Foaming Peeling Perfection Puff frem og jeg elsker den simpelthen. Dette er min nummer tre og jeg bliver aldrig træt af den. Huden bliver så lækker blød når man bruger den og så elsker jeg bare følelsen af at huden bliver poleret. For det gør den virkelig. Ganske enkelt et must for mig. Puffen altså. :P

Jeg har også fået stenet lidt Netflix denne måned og der er især to serier som jeg virkelig har elsket. Den første hedder "Ghost Wars" og udkom vist for et par måneder siden, men jeg fik den først rigtig set her i April og hold da op! Den er så dejlig mystisk og underlig. Og så har den med spøgelser at gøre. Aih men det er simpelthen bare perfekt til mig.
Derudover så fik jeg også set første sæson af "Lost in Space" og jeg håber SÅ meget at den anden sæson snart kommer. Den er så sød og så... rum-magisk. Lige så snart det har noget med det paranormale, magi eller foregår i rummet med aliens osv så er jeg simpelthen solgt. *Hehe*


Det var mine favoritter denne måned. :) Jeg er spændt på at se om jeg finder nye favoritter næste måned og hvilke af mine forrige favoritter jeg ender med at gen-forelske mig i. Jeg har i hvert fald nogle ting jeg skal have taget frem og taget i brug nu hvor vi nærmer os Sommeren, så der kommer nok nogle gentagelser. Og jeg har nogle nye ting på vej hjem, som jeg er spændt på at se om jeg ender med at forelske mig i.

Hvilke favoritter har I haft her i April? Nogen I synes jeg skulle kigge på?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)