Mine Read-A-Thon Bøger dette Forår

Årets første Read-A-Thon er lige rundt om hjørnet, og derfor er det også blevet tid til at kigge lidt på de bøger jeg måske gerne vil vælge imellem og læse i de 24 timer. Nu er jeg ikke en af de hurtige læsere, så jeg forventer på ingen måde at få læst mere end én bog, men derfor er det nu alligevel meget rart at have et par stykker at kunne vælge imellem.

Jeg har fundet tre frem, som jeg tænker kunne være gode bud. Alle tre er enkeltstående bøger og det foretrækker jeg til sådan et arrangement som dette - især hvis jeg i forvejen er igang med en bog eller serie. På denne måde starter jeg ikke flere længere-varende serier op samtidig.

Et par af disse bøger er anmelder-eksemplarer tilsendt af forskellige forlag
Den første bog jeg fandt frem til bunken er "Før du forsvinder" af Clare Swatman som Flamingo har været så venlige at sende mig til anmeldelse. Dette er en kærlighedsroman som handler om stor sorg, kærlighed og om at få en chance til. Den lyder god og hvis jeg på dagen er til noget kærlighed og noget jeg kan fælde en masse tårer over, så er denne et bud.

Den næste bog skulle egentlig have været i Thriller-genren, men jeg har længe gerne ville tage hul på Cecelia Aherns bøger, så jeg har valgt at smide én af dem i bunken denne gang. Jeg har kun læst "P.S. I Love You" af hende - som jeg ELSKER!!! - så jeg er ret spændt på om de andre bøger kan leve op til den. Så derfor er den næste bog i min bunke "Dagbog fra i morgen" af Cecelia Ahern. Det lyder lidt som om det er en bog fuld af mystisk, dannelse og de klassiske emner kærlighed og sorg. Spændende.

Den sidste bog i bunken befinder sig i Fantasy-genren, som jeg jo er ret glad for. Denne bog, "Københavns skygger" af Aspíciens Haufniensis, er venligst tilsendt af Ulven og Uglen. Jeg har efterhånden fået læst et par bøger som de har udgivet, og indtil videre er det faktisk ganske okay forfattere og historier. Og da denne er en kort lille enkeltstående bog, som jeg tror er ret hurtig at læse, ville den være perfekt til min bunke denne gang.

Det er så min bogbunke her til Dewey's 24Hour Read-A-Thon dette Forår. Jeg ved godt at det ikke er mange, men jeg er som sagt ikke en af dem der læser hurtigt, og for mig handler det også mest om hyggen og det at man tager sig fri til at bruge 24 timer i bøgernes verden. Hvis I selv skulle være interesseret i at deltage eller læse mere om hvad det handler om, så smut ind på linket jeg lige har giver jer. ;) Jeg kan varmt anbefale jer at deltage.

Jeg selv skriver et par indlæg i forbindelse med Read-A-Thon her på bloggen og på selve dagen har jeg et indlæg hvor jeg opdaterer løbende i de 24 timer det står på. Så hold øje med dem.

Jer der skal deltage - Hvilke bøger har I planlagt at tage frem den weekend?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)