Vi suger de kostbare og sjældne solstråler til os for tiden

Hold da op hvor har det været lækkert med en weekend uden planer og ingen ting på "to-do"-listen. Eller der stod et par ting på, men det var ting jeg skulle huske at forkæle mig selv med, så det tæller ikke. ;) Hvad har jeg så lavet? Jamen jeg har fået ordnet mit hår - farvning af udgroning, klippet spidserne og bleget dem så de er klar til en omgang farve. Jeg har fået læst en smule ude på altanen imens Prinsen har ligget og solet sig ved siden af mig. Jeg har fået klargjort lidt af layoutet til Maj i min Bullet Journal. Og så har jeg fået lavet mig et lille etui til mine kuglepenne og hvad jeg ellers bruger dagligt i netop min Bullet Journal.

Så det har været en hyggelig og afslappende weekend. Det har jeg virkelig også haft brug for. Denne måned har været hektisk og jeg har været utroligt stresset og frustreret. Det er jeg stadig, men derfor er det også vigtigt at have nogle dage som jeg har haft denne weekend. Jeg skal ud og smide en ansigtsmaske i krydderen lige om lidt og så vil jeg læne mig tilbage i stolen med min bog.

I morgen starter en ny hård uge, og jeg er bange for at den allerede fra første dag bliver... ødelagt?! Jeg har i en uges tid nu haft store problemer med min hud i lysken. Jeg har haft det varmt og det har resulteret i at huden har været ekstra irriteret og har kløet som en i helved. Derfor er huden også blevet super tynd og jeg er bange for at når jeg flækker næste gang så bliver det en større flænge end det plejer. Og det frygter jeg virkelig fordi det er et smertehelved hver gang og jeg kan ikke have tøj på så længe huden er åben. Og jeg skal til træning i morgen og hvis ikke det ender galt der, så gør det det nok i løbet af natten eller bagefter. Og jeg har virkelig ikke lyst til at skulle ligge på langs i flere dage og vente på at huden gror sammen igen. For fanden hvor jeg dog forbander det latterlige psoriasis langt væk om Sommeren. Jo det er godt for nogle steder på kroppen på denne årstid, men fandme ikke der hvor huden er sart og gerne flækker. Så jeg er ret nervøs for det næste døgns tid. Især fordi det er så røv hamrende pinligt at skulle melde sig "syg" og sige at man er flækket og ikke kan have tøj på. Seriøst?! Lad mig i stedet grave mig ned i det mindst tænkelige hul og gemme mig væk. Bliver sku så flov hver gang. *Suk* Men det er desværre sådan mit liv med psoriasis er.

Nå, men inden jeg smutter, vil jeg da lige vise min fine nye lille holder til mine kuglepenne, som jeg kan have rundt om min Bullet Journal.

Jeg har set flere poste billeder af nogen de selv har lavet, og jeg har længe gerne ville prøve at lave min egen. Det er nemlig skide smart da man kan have de kuglepenne, blyanter, linealer osv med som man bruger på daglig basis uden at det fylder for meget.

Jeg havde en rest af dette stof jeg købte på eBay for tre år siden og fandt også en stump bred elastik i min sykasse. Lige præcis nok til det jeg skulle bruge det til. Jeg havde ikke nogen skabelon at gå efter, men sådan er det som regel gerne med mig. Stort set alt bliver lavet på øjemål og det er denne også. Jeg klippede et stykke pap ud i den ønskede størrelse og så klippede jeg ellers stof-stykker ud så de passede rundt om. Jeg lavede en fin kant på to af stykkerne, lagde dem hvor jeg ønskede dem, og så skulle det hele ellers bare syes sammen med vrangen udad - sammen med elastikken selvfølgelig. Jeg vendte vrangen indad på det og tilføjede så pap-stykket. Til sidst skulle den anden ende af elastikken sættes på plads og jeg skulle have syet enden sammen. Og voíla! Et stk etui. Det er ikke perfekt, men det er langt bedre end jeg havde regnet med at det ville blive, så jeg er super tilfreds og jeg er så lykkelig over at det rest stof ikke var spildt.

Nu skal jeg bare have fundet et mere fast og stift ringbind til min Bullet Journal. Jeg elsker mit ringbind i filt fra eBay, men det er ren velcro når det kommer til kattehår, såå.. jeg skal have fundet et andet. Og det ville også være bedre med et mere stift ringbind når det kommer til dette etui. Så det går jagten ind på nu. Nogen der ved hvor jeg kan finde et i A5?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)