En børste der glatter håret?!

*Reklame* - Modtaget til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Jeg har set flere der har testet denne glattebørste - Hair Straightener Børste fra Eco Masters, og jeg har siden selv gerne ville prøve den. Jeg har godt nok stadig et glattejern, men jeg synes mit hår bliver for beskadiget og alt for fladt når jeg bruger det. Jo det er meningen at gøre håret glattere, men ikke så fladt at det absolut ingen fylde kan få. Så da Leluna.dk spurgte om jeg ville prøve børsten takkede jeg med det samme ja tak. Jeg havde nemlig på fornemmelsen at jeg samtidig med at få håret glattet en smule, så ville jeg også kunne beholde lidt af den fylde jeg gerne vil have.

Det er som sagt en børste hvor der er indbygget keramiske varmeplader, som samtidig med at du bruger børsten så glatter den også håret. Og den skulle være mindre skadelig end et alm. glattejern. Se det var jo lige præcis det jeg var ude efter. Og selvom mit tørre hår knækker en del, så håber jeg at jeg med tiden vil få stor glæde af denne.

Den varmer hurtigt op så man skal ikke vente ret længe på at kunne tage den i brug. Og når man er færdig, så skal man ikke være bange for at efterlade den uden at have slukket for den, for den slukker automatisk efter en times tid. Perfekt til sådan en glemsom person som mig. Og så kan alle bruge den uanset hårtype. Ved ikke hvor hurtigt det er at glatte voldsomt krøllet hår, men mit kruset og lidt krøllet hår er i hvert fald super hurtigt at glatte med denne. De anbefaler faktisk folk med min type hår (tyndt eller normalt) at bruge den på 180°C og folk med tykt eller krøllet hår på 210°C.

Det er vigtigt at huske, at inden man bruger denne skal håret være tørt. Og så bruger man den ellers bare indtil man er tilfreds med resultatet. Jeg behøver personligt ikke det perfekte glatte hår, men bare en smule glat så det er nemmere at styre. Så jeg er ret hurtig færdig. Men ønsker man et mere glat look, så fortsætter man selvfølgelig bare lidt længere.

For at få det bedste resultat skal man placere børsten ved roden af håret og så lade den glide fast og roligt igennem håret. Hold eventuelt håret stramt hvis det skal gå lidt hurtigere. Men ellers lader man bare børsten gøre sit når man lader den køre igennem det.

Jeg er super tilfreds med det resultat jeg får med denne børste og jeg kommer helt sikkert til at bruge den langt mere end mit alm. glattejern. Det bliver nok kun brugt til at ordne pandehåret nu og så står børsten for resten. :) Og som I kan se, så har jeg stadig en smule fylde i håret efter at have glattet det. Nu har jeg ikke ret meget fylde i forvejen, så hvis jeg kan beholde den smule jeg har er det jo bare perfekt. Så jeg kan varmt anbefale jer at prøve denne, hvis I også føler at glattejernet er en smule for hårdt ved håret og derfor gerne vil prøve noget andet.

2 kommentarer:

 1. Jeg fik lov til at prøve sådan en børste hos min frisør og den er virkelig ikke effektiv på meget tykt og fyldigt hår :(

  Men det glæder mig, at den virker for dig. Det er en genial opfindelse :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh... ja kunne godt forestille mig at folk med tykt hår især bliver nødt til at dele håret op i etager for at kunne bruge den. Men ja. Det er nemlig en genial opfindelse og jeg er glad for at den fungerer i mit hår. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)