Elver Makeup Tutorial inspireret af "Grænsen til Trafallas"-serien af Julie M. Day

Tutorial lavet i samarbejde med forlaget Leatherbound.dk og forfatteren Julie M. Day
I forbindelse med udgivelsen af første (en ny udgave) og anden bog i fantasy-serien "Grænsen til Trafallas" af Julie M. Day, blev jeg spurgt af forlaget Leatherbound, om ikke jeg kunne lave en makeup tutorial af et elver look. Og det ville jeg da gerne! Jeg elsker at være kreativ med makeuppen og da jeg jo allerede har været henne og købe elver-ører, så var det oplagt at hoppe med på idéen.

Elverne i serien er meget lig alm. mennesker. De har dog spidse ører som kendetegner elvere. Deres øjne lyser, de har lys hud og høje kindben. De lysende øjne har jeg redigeret på mine instagram-billeder, så I kan se resultatet derinde, men derudover så har jeg i forvejen selv ret lys hud og jeg har også fremhævet kindbenene lidt mere end normalt. Synes selv resultatet er blevet ret fint når man tænker på at det er blevet holdt meget neutralt og simpelt. Kunne sagtens have gået amok med farver osv, men så ville jeg ikke rigtig følge karaktererne i bøgerne, så jeg har behersket mig. Her får I min lille billed-tutorial. ;)

Da jeg ikke har professionelt lys til sådan noget her, så kan lyset på de enkelte billeder godt ændre lidt på farverne da jeg bruger naturligt lys (Sidder ved vinduet). Men det håber jeg at I overlever.

1. Nu har jeg i forvejen ingen bryn, så for mig er det nemt at ændre formen på dem. Til dette look ville jeg gerne have nogle mere lige bryn som sad lidt højere end normalt ved "halen". Der findes et utal af guides på nettet hvor man kan se hvordan man "sletter" sine bryn så man kan gøre det samme. Det eneste der skal bruges er en limstift, foundation og noget concealer. Så det er nu nemt nok. Men som I kan se, så ser mine bryn altså lidt anderledes ud end normalt. Mere elver-agtige.

2. Næsen skulle også gøres lidt tyndere og det gøres ved at lave min contour lidt smallere og skarpere. Det er vigtigt at blende godt så man ikke har alt for skarpe kanter, men lidt markeret må den gerne være.

3. Ansigtet skal også have lidt contour. Kindbenene markeres lidt højere end normalt og her må der også gerne markeres lidt mere end man plejer. Husk også tindingerne og kæbelinjen.

4. Og så er det blevet tid til at koncentrere sig om øjnene. Jeg ligger først en brun øjenskygge i globelinjen med en blendingbrush. Den skal blendes godt så der ingen hårde kanter er. Tilføj lidt af gangen indtil du er tilfreds med dybden i farven.

5. Den samme brune øjenskygge tilføjer jeg ved de nederste og øverste vipper med en flad øjenskygge brush - helt op til vipperne, samt noget på yderste 1/3 af øjenlåget. Det er vigtigt at blende det godt ud sammen med det man tilføjede i globelinjen.

6. Jeg valgte at highlighte allerede her. I inderste øjenkrog, under brynet, på kindbenet, på næseryggen og ved overlæben. Jeg brugte "Laser" fra min BH Cosmetics Blacklight Highlight 6 Color Palette. Den har et super flot grønt skær som jeg synes passer perfekt til dette look.

7. Tilbage til øjet. Jeg synes der manglede noget mere farve, så jeg tog en sort øjenskygge og tilføjede den ved nederste og øverste vippekant, som med den brune. Her bruger jeg en lille øjenskygge brush som er super godt til de lidt mindre detaljer. Jeg trak samtidig den sorte lidt mere ud i en "kat-eye"-form på øjet.

8. Jeg overvejede at springe eyeliner over, men jeg synes nu alligevel at jeg gerne ville markere øjet lidt mere. Så jeg lavede en meget tynd streg og lidt tykkere "vinge".

9. Lidt sort eyeliner tilføjede jeg også på den våde kant både øverst og nederst i øjet. Har du små øjne kan dette springes over.

10. Jeg er blevet ret glad for at bruge en primer på vipperne, så det gjorde jeg også til dette look. Den er med til at give vipperne noget mere fylde og så sandelig også lidt mere længde. Hvem vil ikke gerne have det? ;)

11. Imens at primeren tørre valgte jeg at gå tilbage til detaljerne på ansigtet. Jeg ville gerne prøve at lave lidt fregner og til det brugte jeg min "blond" brynpen. Jeg "prikkede" tilfældigt rundt på kinderne og på næserygge. Jeg kunne sagtens have valgt en mørkere farve, men da disse elvere er meget lyse i huden, så valgte jeg at holde dem meget lyse og naturlige. Elsker resultatet og jeg kunne sagtens finde på at bruge denne teknik på hverdags-basis. Især her om Sommeren. Det ser så fint ud!

12. Primeren er nu tør og det er blevet tid til at tilføje mascara.

13. Jeg fandt nogle fine papirs-vipper i Normalt på et tidspunkt og denne version var en eyeliner med nogle sommerfugle på enden. Dem klippede jeg af og tilføjede ved min egen eyeliner. Man kan sagtens springe dette over, men jeg synes det var lidt sødt, så jeg valgte at beholde dem på.

14. Og så skulle der selvfølgelig også et par smukke vipper til. Jeg elsker disse "Rebecka"-vipper fra Depend. De har en lækker længde og så er de stadig lidt mere over i det naturlige look.

15. Jeg valgte at tilføje en lille sten i panden og lidt sorte prikker hist og her. Igen er det noget man kan springe over, men synes jeg manglede noget "anderledes", så de skulle altså med.

16. Da det er et meget neutralt look, så skulle læberne også holdes naturlige. Derfor har jeg til dette look brugt en nude læbestift.

17. Sidste detalje - ørerne! Og så er looket færdigt!

Jeg har tilføjet et par enkelte efeu-blade, da min baggrund er blevet pyntet med efeu-ranker. Så ville jeg "blende" bedre ind. :P Man kan selvfølgelig bruge hvad man har lyst til. Blomster, sommerfugle eller andet.. Mulighederne er uendelige. Det samme gælder de detaljer man vælger at give makeuppen. Man kan tilføje flere sten, prikker, blomster, mønstre eller hvad man nu ellers lige synes der skal til for at give sit look noget unikt og personligt. :) Dette er så mit resultat denne gang.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)