En Europa rejse med kærlighed og sorger - "Vejen til dig hjerte" af J.P. Monninger

Bogen er venligst tilsendt af Lovebooks.dk - Meningerne er mine egne.
Tre veninder er lige blevet færdige på college og har besluttet sig for at tage på en længere rejse rundt i Europa sammen. Hvad der skal ske derefter er stadig lidt usikkert - for to af dem i hvert fald. Heather er nemlig typen der planlægger alt ned til mindste detalje. Hun har jobbet i hus og fremtiden er planlagt. Og deres tur er egentlig også planlagt i punktform.

Den planlægning bliver der dog hurtigt rodet op i. De møder nogle fyre der vender helt op og ned på det hele. De tre veninder bliver delt i tre forskellige retninger og skal nu på hvert deres rejse. Heather tager med Jack - en spændende, meget anderledes og eventyrlysten fyr. Han har intet planlagt udover at han gerne vil følge den rute hans bedstefar har skrevet om i sin logbog. Den fører dem til uventet steder som faktisk viser sig at være fantastiske, smukke og ret spændende for de to forelskede unge mennesker.

Men der er noget galt. Jack har en hemmelighed og Heather tør ikke spørge ind til det. En hemmelighed der kommer til at ændre på alle hendes nu nye planer sammen med ham. En hemmelighed der kan knuse hjerter.

Jeg har endelig fået tilsendt endnu en kærlighedsroman fra Lovebooks. Jeg har savnet dem. Og jeg var super spændt på at læse denne. Men efter at have læst den sidder jeg tilbage med en lidt ... mixet følelse. Denne bog falder ikke helt i min smag. Desværre. Jo kærlighedshistorien er der, men jeg tror det er måden den er skrevet på som jeg ikke rigtig synes om. Den irriterede mig. Og slutningen er endnu en af dem der får en til at græde snot. Jeg ved det ikke rigtig. Det er jo rart med nogle lidt anderledes og knapt så lykkelige slutninger, men jeg trænger snart til en lykkelig en af slagsen.

Havde den været skrevet på en lidt anderledes måde ville jeg nok have elsket den, for selve historien er jo sød og spændende, men.. ja. Det er bare en lidt træls måde den er skrevet på. Det er så synd for jeg ville så gerne kunne elske den. Det var måske bare ikke rigtig nu jeg skulle have sat mig ned med denne.

Men jeg synes alligevel at man skulle prøve at læse den. For der er faktisk et vigtigt budskab i historien. "Vær lidt mere åben for idéer og vær ikke for stram i dine planlægninger."

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)