Familie- og Eurovision-weekend

Cosmo er ikke særligt glad for mig i disse dage. Jeg er nemlig ikke hjemme til at nusse med ham hele dagen. *Haha* Men min søster er kommet til Fyn, så jeg vil gerne ses lidt med hende når nu hun endelig er her. Og så er det første gang i virkelig mange år at vi kan sidde og se Eurovision sammen. Det var jo en familie-tradition da vi var mindre så vi har savnet det. Det er sket et par enkelte gange siden, men slet ikke nok hvis det står til os. Så da vi fandt ud af at familie-weekenden faldt sammen med årets Eurovision var vi ellevilde.

Vi skal lige rundt og kigge på lidt genbrugsbutikker nu om lidt - dem der har åbent - og så skal vi ind og handle ind til hygge i aften. Det er skønt at se hende igen og skønt at vi endelig kan hygge lidt igen. Jeg ved dog ikke hvor mange af de andre der vil se showet, men under alle omstændigheder så skal min søster og jeg se det. Og der skal ikke mangle noget. :P

Jeg håber virkelig at Danmark når langt i aften. Hvis ikke vi vinder, så ville det være rart at komme i top 5. Jeg elsker selv sangen, så jeg håber selvfølgelig at den når helt til top. Men der er et par andre sange der også er gode, såå... tja.. Vi må se hvordan det kommer til at gå. Hvem håber I vinder?

Smutter.. Bliver hentet om lidt. Håber I har en god weekend. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)