En lille update siden sidst - Smeltet og rigeligt at se til

Jeg smelter i disse dage. Har jeg nævnt at jeg på ingen måde er glad for Sommeren? Well.. Det er jeg ikke. Det er simpelthen for varmt og min psoriasis er virkelig slem for tiden. Jo der er noget af det der er glad for solen, men det andet er så sandelig ikke. Jeg har haft så mange problemer med flækket hud og betændelse at jeg mest af alt har lyst til at flå huden af mig selv. Jeg er så træt af det. Men jeg forsøger så vidt muligt at finde noget skygge og sidde og bælle isvand i mig. Phew!

Men jeg har dog forsøgt at nyde vejret lidt alligevel. Især da jeg skulle ud og prøve at tage lidt billeder af min nye krystal(glas)kugle som jeg modtog her den anden dag. Jeg har længe gerne ville have en og jeg fandt dem billigt på eBay for små to måneder siden. Den er så fin når den står til pynt, men den kan, som I kan se på billedet, også bruges til nogle rigtig fede billeder. Håber lidt at jeg finder en dag med godt vejr hvor jeg kan køre ned til vandet og tage lidt flere billeder. Har set andre tage virkelig flotte billeder med disse glaskugler ved vandet og det vil jeg virkelig også gerne prøve.

Hvad er der ellers sket på det sidste? Well.. jeg har været på plante-shopping-tur med de gamle, shoppet lidt andet som på et tidspunkt bliver vist frem her på bloggen, fået læst lidt, brainstormet lidt indlæg til bloggen, været lidt kreativ i min Bullet Journal og alt det andet jeg fast har på skemaet hver uge. Inden man når at se sig om så er tiden bare gået stærkt og jeg fatter ikke at vi nu igen er ved at have weekend. Men det bliver en hyggelig weekend. For der er nemlig Melodi Grandprix på Lørdag og jeg glæder mig. Vi skal lige have den sidste semi finale med i morgen - hvor jeg håber Danmark går videre til finalen - men så er jeg så sandelig også klar til en aften fuld af musik og Grandprix-hygge!

Hvad med jer? Kan I holde varmen ud? Og skal I nyde en aften på Lørdag i musikkens tegn?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)