Nyt køb - Der er blevet testet lidt Plaisir produkter

Tidligere på måneden var jeg inde forbi Matas.dk fordi jeg gerne ville have mig en ny ansigtsrens. Jeg var ved at løbe tør, så jeg ville gerne prøve en ny. Og så havde jeg 20% rabat på mit køb fordi det har været min fødselsdag, så den ville jeg også gerne benytte mig af. Desværre fandt jeg ikke ret meget jeg kunne bruge den rabat på, men det blev da til et enkelt produkt.

Jeg fandt dog også noget andet jeg gerne ville prøve. Disse produkter fra Plaisir var på tilbud, så rabatkoden virkede ikke på dem, men jeg ville gerne prøve dem alligevel. Jeg kunne sagtens have købt hele serien, men jeg valgte kun at købe et par stykker - eller tre.

Det første produkt er deres Peel Off Face Mask. I har nok allerede opdaget at jeg freaking elsker peel off masker så denne skulle også testes. Har prøvet den et par gange nu, men jeg elsker den desværre ikke. Tværtimod. Åhhhh hvor er det dog irriterende. Jeg er vant til at masken kan tages af i 1-3 stykker, men denne? Kan vi sige 2000 små bitte stykker? Hold da helt kæft hvor er den en bitch at tage af. Man skal i hvert fald ikke have travlt omkring det tidspunkt man vælger at bruge den, for det kan godt tage en time at få den af igen. Jeg ved ikke om det er fordi der skal et cm tykt lag på eller hvad der skal til, men damn! Den er ikke pengene værd hvis I spørger mig.

Det næste produkt er deres Scrub Away Face Mask. Denne er derimod ganske god. Den gør hvad den skal. Den eksfolierer huden let og efterlader huden super blød og lækker. Den kan anvendes på to måder - påfør den på tør hud, lad den virke i 5-10 min og tilføj så lidt vand, skrub og skyl af - eller påfør den på våd hud, skrub og lad den virke i 5-10 min og skyl den så af. Begge måder med samme effekt. Så denne kan jeg godt anbefale og kan jeg sagtens finde på at købe igen. Og så er kornene i produktet ret fine, så det virker ikke for voldsomt når man skrubber huden. Men de skrubber derimod lige tilpas. Perfekt!

Det sidste produkt er deres Clean Up Face Foam. Jeg var som sagt på jagt efter en ny ansigtsrens og denne er den ene af de to jeg besluttede mig for at købe. Og så er den endda en af dem der er i foam-form. Elsker dem! Den efterlader huden virkelig lækker og jeg er allerede blevet ret glad for den. Så hvis du leder efter en mild ansigtsrens der efterlader huden ren og lækker, så vil jeg helt sikkert anbefale jer at prøve denne.

Hvad er dommen så? Well.. Jeg har før prøvet Plaisir produkter i små prøver, men da der gerne kun er til én gang, så har det været svært at danne sig et indtryk af dem. Men nu har jeg endelig kunne prøve dem over noget tid og jeg synes faktisk de er ganske okay. Peel off masken er en skuffelse, men scrub masken og foamen er lækker. Kunne godt finde på at købe dem igen, men.. tja.. De har ikke væltet mig omkuld, så hvis jeg efterfølgende finder nogle bedre produkter med samme effekt, så kan det godt være at jeg ikke køber dem igen. Men lige nu er de ganske okay til mig.

Har I prøvet dem? Måske nogle andre produkter fra dette mærke? Nogen I kan anbefale mig at prøve? Smid gerne en kommentar til dette indlæg hvis det er tilfældet. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)