Denne Sommer fylder jeg 20 år som Blogger

Hold da op hvor går tiden altså bare stærkt. 20 år som blogger denne Sommer! Jeg ved slet ikke hvor tiden er blevet af. Jeg er selvfølgelig ikke ung længere, men alligevel! 20 år! Og jeg har igen pauser haft. Det er nok dét der er vildest at tænke på. Der har da godt nok været nogle år hvor presset fra mine haters har været tæt på at få mig til at kaste håndklædet i ringen, men i sidste ende bukkede jeg alligevel ikke under, og det er jeg sku ret stolt over.

Så lad os tage 20 år mere! Hvis det da overhovedet eksisterer til den tid. *Hehe* Jeg har i hvert fald ikke planer om at stoppe lige foreløbigt. Det er stadig en hyggelig hobby for mig og jeg nyder at dele min kreativitet, mine tanker og anbefalinger med jer. Så jeg håber at I vil hænge på lidt endnu. ;)

Jeg vil så gerne fejre den runde "fødselsdag", men jeg ved endnu ikke helt hvad jeg skal finde på. Hvad synes I? Har I nogle idéer? ;)

(Indeholder reklamelink)
Dagens outfit består af:
Nederdel fra en lokal genbrugsbutik
Sko fra Føtex
Trøje fra EMP-Shop.dk
Bælte fra Asos.com
Blonde paraply fra Partyking.dk
Halskæde fra eBay.com


7 kommentarer:

 1. Jeg synes bestemt det skal fejres søde, måske du kunne invitere nogle bloggere ned på græsset, til en lille hyggelig picnic?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé. Hvis ikke det lige var fordi de altid vælger at ordne plænen for sent så der altid ligger store totter af tørt græs og mugner dernede. /: Så hvis det er, så skal man finde en dag med godt vejr hvor man kan tage ned til havnen og hygge. :)

   Slet
 2. Uha, og jeg har fulgt din blog siden 2004 eller deromkring... ej puha, så gammel er jeg da heller ikke <3

  Nyder at læse med herinde, og selv om jeg ikke altid lige får kommenteret, så læser jeg med stort set dagligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* <3 Det er alligevel også en del år. Og jeg er glad for at du stadig hænger på. Jeg er selv ret dårlig til at få kommenteret hos de forskellige. Skal jeg blive bedre til. Selv det med at tage kontakt til folk. *Hehe* Tror sku det er noget der sker med alderen - man får for travlt og så bliver man bare for dårlig til lige at skrive "Hey hvorn' går det?!". :D

   Slet
 3. Hvor er det vildt, at du har været i gang i 20 år. Jeg fulgte selv med herinde i en årrække for omkring 10 år siden, men faldt pludselig af blogbølgen. Det er skønt at være tilbage i dit univers og dejligt, at det stadig eksisterer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt vildt at tænke på. :D Og det er da også vildt at du fulgte med dengang og nu igen følger med. Det varmer mit hjerte. <3

   Slet
 4. Et forslag kunne være, at lave en give away ud fra fx skønhed som er din blogs tema. Evt. en Challenge, billeder af bloggen gennem tiden.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)